Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Οι Αρτοζαχαροπλάστες του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας στον 6ο Ημιμαραθώνιο των Λουτρών Πόζαρ (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με την ειδικότητα των Αρτοζαχαροπλαστών συμμετείχε οργανωτικά στον 6ο Ημιμαραθώνιο Λουτρών Πόζαρ καλύπτοντας γευστικά όλους τους τερματίζοντες αθλητές και όχι μόνο.

Για εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ αποτελεί κουλτούρα και τρόπο ζωής η συμμετοχή σε αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα που προάγουν πρότυπα υγείας και ευεξίας.

Γι αυτό και για μια ακόμη χρονιά αποφασίσαμε να συμμετέχουμε κερνώντας τους αθλητές με μοναδικές γεύσεις και εδέσματα για όλους τους ουρανίσκους (νηστίσιμα και μη).

Ευχαριστούμε το κοινό για τα καλά του λόγια και συγχαίρουμε τους αθλητές που συμμετείχαν στις όμορφες διαδρομές του τόπου μας!!!

Τα εύσημα για μια ακόμη φορά στους εκπαιδευτές μας κ. Αλέκου Κωνσταντίνο και Θεοδοσιάδη Δημήτριο.

Καλή αντάμωση του χρόνου! 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News