Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση βγάζει ντέρμπι στις εκλογές - Κλείνει η ψαλίδα

Τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου

Η δημοσκόπηση της Καπα Research για την εφημερίδα “Το Έθνος” έγινε μετά και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Οι πολίτες απάντησαν με βάση τα προγράμματα που παρουσίασαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τα αποτελέσματα της μέτρησης δείχνουν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στον δρόμο για τις εκλογές με την ψαλίδα να κλείνει.


Τσίπρας ή Μητσοτάκης;

Στη λεγόμενη καταλληλότητα για την πρωθυπουργία της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να κρατάει την πρώτη θέση με 32% αν και ο Αλέξης Τσίπρας με 27% ανεβάζει το ποσοστό του κατά τρεις μονάδες, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να πείθει ένα ποσοστό 37%.

13 σχόλια:

  1. Ήθελα να ήξερα τι θα πάρουν μερικοί και ζήλεψαν το μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ! Όχι δηλ πως οι άλλοι ήταν καλύτεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα..χα..χα.. να και οι δεξιοι περιμεναν να κανουν περιπατο χα..χα..χα..σιγα τους σωτηρες, κεραμυδι δεν ριξαν στην Πελλα και θελουν βουλευτιλικη μεχρι τα εκατο τους, ου να μου χαθητε ολοι σας χαραμοφαηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενα, καταλαβες οτι ειμαι συριζαιος; αλλα γιατι εισαι γκιουμι; αν δεν εισαι κοματοσκυλο μου κανει εντυπωση που δεν καταλαβαινεις το ποσο χαραμοφαηδες ειναι, το ολοι σημαινει ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Το αυτο και δια εσε....μαθε τροπους....

      Διαγραφή
    3. ενοείς να μη βρίζομαι με τη δικιά μου οταν κάνουμε σεξ;

      Διαγραφή
    4. Νομιζω ημουν κατανοητος...διαφορετικα αν σου φαινονται δυσκολα σταματα να πληκτρολογεις...

      Διαγραφή
    5. ...με τρώει το χέρι μου 12.12, μαλακία θα γράψω σε λίγο να δεις

      Διαγραφή
  4. Όλοι είναι ένα μάτσο σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκες τζάμπα τρώγεστε. Η πίτα είναι κομμένη από όλους τα ίδια. Απλούστατα κάποιοι θα δώσουν στους δικούς τους δηλ τα δικά τους παιδιά. Τώρα όλα τα θέματα εξαντλούνται στις συντάξεις. Λες και οι συντάξεις θα φέρουν χρήματα στην Ελλάδα και ανάπτυξη. Αντί να φτιάξουν υποδομές για εργασία, να δουλέψουν οι νέοι και έτσι να παραχθεί πλούτος,να γίνουν εξαγωγές κλπ ασχολούνται με το αν θα κοπούν οι συντάξεις Αλλά τι να κάνουμε ψήφοι είναι αυτοί οι συνταξιούχοι. Είναι να μας λυπάται κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News