Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δήμαρχος σε Μπάτση: «Όποιος διαφωνεί ανεξαρτητοποιείται, δεν κρύβεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σκληρή ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Μπάτση, με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο τελευταίος σε σχέση με την αγορά ασθενοφόρου από τα Λουτρά.

Ο Δήμαρχος θύμισε στον κ. Μπάτση ότι ήταν τρία χρόνια Αντιδήμαρχος και πως έχει ευθύνες. «Αναλογιστείτε τι λέτε μερικές φορές. Λέτε πράγματα τα οποία σας εκθέτουν», του είπε. Και συνέχισε ο Δήμαρχος, λέγοντας πως αυτές οι κινήσεις δεν είναι προεκλογικές φιέστες, αλλά είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει αυτά τα χρόνια στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. «Να πάψετε να βλέπετε παντού φαντάσματα», κατέληξε ο Δήμαρχος.

O κ. Μπάτσης αναφέρθηκε και στη λειτουργία των σχολείων, επικαλούμενος συζητήσεις του με διευθυντές και σημειώνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα.


Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Δημάρχου: «Πείτε στον κύριο Βέσκο με τον οποίο συνομιλείτε, ότι έχει να με ενημερώσει εδώ και δύο χρόνια για τη λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής που είναι Πρόεδρος. Έχω να ενημερωθώ εδώ και δύο χρόνια, παρά τα έγγραφα που έχω στείλει. Και ήθελε να περάσουμε σήμερα απόφαση και να εγκρίνουμε τη διαχείρισή του. Θα έρθει ο κ. Βέσκος να ενημερώσει ως οφείλει. Αν θέλει να είναι σε αυτή τη δημοτική ομάδα, οφείλει να το κάνει. Που διοικεί ο κ. Βέσκος; Έχω να τον δω στο γραφείο μου δύο χρόνια. Έχω στείλει έγγραφα να μου πούνε με ποιες διαδικασίες κάνουν πράγματα, με απευθείας αναθέσεις, με διαπραγματεύσεις; Δημόσιο χρήμα διαχειριζόμαστε. Όπως με καλείτε, καλώ κι εγώ αυτούς που αύριο-μεθαύριο μπορεί να με εκθέσουν».

Και συνέχισε ο Δήμαρχος: «Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ας ξεκαθαρίσουμε: Ανήκουμε σε αυτή τη δημοτική ομάδα; Τότε ασκούμε διοίκηση με αυτή. Αν διαφωνούμε, ανεξαρτητοποιούμαστε και σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Εγώ ξέρω στη ζωή μου να είμαι ξεκάθαρος. Όταν διαφωνώ με κάτι, δεν κρύβομαι υπό την σκέπη άλλων».

11 σχόλια:

  1. Ε όχι και τρία χρόνια ο Μπάτσης.ο αβραμικας πάει στα τρία.
    Δήμαρχε ξεκάθαρος δεν ήσουν έχεις όμως ταλέντο να ξεγλυστρας.κλεφτης δεν είσαι αλλά βολεύεις όποιον σεσυμφέρεικαι γέμισες το γραφείο σου με ανθρώπους από τους οποίους έχεις ψηφοθηρικο συμφέρον και όχι με άτομα που έχουν ανάγκη.δε θα το αναρτήσετε αλλά ξέρω ότι θα το διαβασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΤΣΗ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙΣ;; ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ;;; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.

      Διαγραφή
    2. "δεν θα το αναρτήσετε" αντε σάλτα και... μωρή βλαχάρα

      Διαγραφή
  2. δηλαδη ο βεσκος ειναι ακομα προεδροσ στην επιτροπη των σχολειων;;;;;;;;;;;; τοτε τι μας το παιζει διαφωνουντας;;;;; κι εγω διαφωνω αν εχω ετοιμο μισθο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημαρχε μην ασχολησε με ανθρωπους που κοιτανε μονο την παρτυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε μπατση. Με τι γνώσεις θα κατέβεις για Δήμαρχός.ουτε για αντιδήμαρχος δεν κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ασχοληστε με τον Ορεστη ρε παιδια; ελεος δηλαδη με τον αγραμματο

      Διαγραφή
  5. Μπινο συγνωμη ρε φιλε απο σωσανδρα ειμαι δεν κολλαει καπου αυτο που θα πω αλλα θα το πω...πανω στα λουτρα που φτιαχνεις διοδια δεν προκειται να πληρωσω ουτε μιση φορα δεν ειναι ιδιωτικος χορος ιδιος ο τσιπρας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τότε μη πληρώνεις και τα νερά, ιδιωτικά ειναι; πόσο μούσχαρος μπορει νάσε;

      Διαγραφή
    2. δε μιλαμε για μιση, μιλαμε για ολοκληρη, και αν δεν γουσταρεις αντι για Λουτρα ξηγησου πλατανακια στο τζαμπαντε, κατω στο βαρυ ισκιο, στα Λουτρα θα πλερωνεις και θα τραγουδας γιδαρα απ τα Σωσανδρας.

      Διαγραφή
  6. Ας τον διαγράψει , του δινει το δικαιωμα ο νομος αφου μπορει γιατι δεν το κανει ο δημαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News