Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Θ. Τζάκρη για αποδοκιμασίες: «Σόου από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ»

"Tο show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα"

"Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας, και μάλιστα πλέον συμπράττει και πολιτικά σε οργανωμένες επιθέσεις με τη Χρυσή Αυγή", αναφέρει η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, για τις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, σήμερα στα Γιαννιτσά έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης.

Τονίζει συγκεκριμένα πως "το show που δόθηκε από μια χούφτα χρυσαυγίτες και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στα Γιαννιτσά, με επικεφαλής τον πρώην υπεύθυνο οργανωτικού της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας, Ηλία Πλιόγκα, καταδεικνύει την πολιτική υποκρισία της ΝΔ, που στα λόγια υποστηρίζει τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ενώ στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής έχει σφιχταγκαλιαστεί με τις ακροδεξιές φασιστικές πολιτικές της Χρυσής Αυγής".

20 σχόλια:

  1. Εισαι και απο το μερος που γεννηθηκε ο μεγας αλεξανδρος δεν ντρεπεσαι απο την πελλα.αυτο ειναι το χειροτερο με σας οτι ενω εχετε αδικο πατε να βγαλετε τους αλλους τρελους.ο κοσμος ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωσε καμια αδεια στον κουφοντινα γι αυτα καλοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πίνεις και δε μας δίνεις? Φαντάσματα βλέπεις δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα προτεινα να κανεις ενα γκαλοπ απο τους φηφοφορους σου και μετα να κρινεις απο ποια παραταξη ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ 9:58.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ. ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΕΙΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ!
    ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!
    ΠΙΟ ΝΔ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας. Ήμουνα κι εγώ εκεί χωρίς να φωνάζω, χωρίς να ανήκω σε κόμμα Μόνο για να δω τα μούτρα σας. Εσύ από την Πέλλα έπρεπε να ήσουνα μπροστάρισα στους αγώνες για τη Μακεδονία. Τώρα που θα αρχίσουν τα παρατράγουδα των σκοπιανών σε βάρος μας, να σε δω πως θα εμφανίζεστε απέναντί μας. Προσωπικά σου λέω, θα ήταν καλύτερα να μην εμφανίζεσαι φάτσα κάρτα στις εκκλησίες στις εκδηλώσεις, όχι μη σε πειράξουμε και σε κάνουμε ηρωίδα, όσο γιατί με τις πράξεις σου για χάρη των χρημάτων και καρέκλας, μας απογοήτευσες. Πιστέψαμε δυστυχώς σε σένα Δυστυχώς ΥΓ Ένα εθνίκη κατ εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τοτορκα δώσε σανό στους ψηφοφόρους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ. ΒΓΗΚΕΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΛΕΟΝ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΝΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΘΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ!! ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσπειρες και συ μαζι με τους άλλους πουλημενους ανεμους και τωρα θα θερισεις θύελλες ντορκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουλησες την χωρα πουλησες τους ψηφοφορους σου τωρα τελειωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλιο αριστεροφασιστες γιατι δεν ρωτατε τον λαο με ενα δημοψηφισμα να παρετε μια πρωτη γευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας αρεσε ξαναζησαρε στιγμες των Κομμουνιστων με τον Ζαχαριαδη στις Πρεσπες νομιμοποιησατε τα αυτονομα καθαρματα τους κομμιτατζιδες που σφαζανε τους προγονους μας εις το ονομα του Κομμουνισμου για μια μεγαλη Μακεδονια.
    Τωρα θα καταλαβετε ποιος ειναι ο Μακεδονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι προδοτες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Ν.Δ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ν αγιάσει το στόμα σου ακουσα και κατι αληθινό

      Διαγραφή
    2. Όλοι, εκτός από εσένα παλιομπιμπιπ...

      Διαγραφή
  15. σας βολευει κ.Τζακρη....... ο κοσμος κουραστηκε, αγανακτησε, μας δουλευεται ολους. φτανει και δεν ανοικω σε κανενα απο τα κομματα που αναφερεστε..σε αυτο το ζητημα δεν χορανε κομματα και παραταξεις!!! ευτυχως ξυπνησαμε εστω και αργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αλλα λογια ν αγαπιομαστε η κυρια, και για να ξερεις κυρια Ντορκα να παει να γαμηθει και η νουδουλα και η χρυσαυγουλα και ολα τα βρομοκοματα, παρυο χαμπαρι ξυπνησε ο κοσμος και ασε τα μασαλια για δηθεν κοματικα στελεχη, πλεον θα τ ακους και θα ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ..........ΟΠΟΙΟΣ ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απορω πωςkοιμαστε το βραδυ .πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News