Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris sedan

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό θα διατίθενται τρεις εκδόσεις, η L, η LE, και η πλουσιότερη  XLE

Μπορεί ο τρίτος όγκος στα αυτοκίνητα της κατηγορίας να μην είναι και τόσο δημοφιλής στην  Ευρώπη, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όμως φαίνεται πως έχουν πέραση και ιδού το νέο Yaris sedan, όπως θα πωλείται στις ΗΠΑ. 

Εμπρός ξεχωρίζει από μια νέα μάσκα σε μαύρο χρώμα που ενσωματώνει χαμηλά τα φώτα ομίχλης, την ώρα που το πλαίσιό της είναι χρωμιωμένο. Στις εκδόσεις LE και XLE υπάρχει και ένα διακριτικό σπόιλερ, ενώ οι εξωτερικοί καθρέπτες ενσωματώνουν και φλας με λυχνίες LED. 

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό θα διατίθενται τρεις εκδόσεις, η L, η LE, και η πλουσιότερη  XLE που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, προβολείς LED, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κτλ. 

Σε όλες τις εκδόσεις το Yaris Sedan διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίων  και προειδοποίησης του οδηγού για επερχόμενη σύγκρουση με φωτεινό και ηχητικό σήμα, ενώ επίσης διαθέτει και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. 

Τέλος ο κινητήρας είναι 1,5 λίτρου ισχύ 106hp και διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, εκτός από το 6άρι κλασικό χειροκίνητο, ενώ εξακολουθεί για τη συγκεκριμένη αγορά να εξοπλίζεται με ταμπούρα πίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News