Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρεσιτάλ μπάσκετ... από τον Φ.Ο.Α. και την Drink Team για πολύ καλό σκοπό!

Ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, με πολύ καλό σκοπό

Ο Φ.Ο. Αριδαίας διοργάνωσε έναν αγώνα μπάσκετ διαφορετικό από τους άλλους, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο κυλικείο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας για τη βοήθεια των παιδιών που έχουν οικονομική ανάγκη.

Στο γήπεδο κοντραρίστηκε μια ομάδα που αποτελείται από φίλους του προέδρου του ΦΟΑ (Drink Team) με αντίπαλο την αντρική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν οι Unboxholics, που ξεδίπλωσαν το μπασκετικό τους ταλέντο και όχι μόνο, υπό τη μουσική του DJ Δημήτρη Κεχαγιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν κομισάριος της FIBA κ. Γιώργος Τανατζής, ο διατητής Α1 κ. Σταύρος Ταρενίδης και ο διαιτητής Γ’ εθνικής κ. Γιώργος Καραμανλής.

Ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, με πολύ καλό σκοπό. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλον αυτόν τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και γέμισε τις κερκίδες.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Βουλευτής κ. Γιάννης Σηφάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης.



















































4 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ομάδα του φοα που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες Ώρα να στηρίξουμε και εμείς την ομάδα στους δύσκολους αγώνες που ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σ ολα τα παιδια που συγκεντρωθηκαν να κανουν αυτο που γουσταρουν χρονια για ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ησασταν ολοι τυχεροι που βρεθηκατε εκει. Σας ζηλευω.
    Υ.Γ. Ο μικρος Ασβεστοπουλος που δεν γνωριζα καν την υπαρξη του ειναι ολοιδιος ο Κωστας (Μπουλη τον γνωρισα εγω) οταν ο πατερας ηταν αθλητης του ΦΟΑ (σφυροβολος) Καπου στην δεκαετια του 80-90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο τους καρπαδες και το δήμαρχο. Πολύ συγκινητική κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φ.Ο. Αριδαίας διοργάνωσε έναν αγώνα μπάσκετ διαφορετικό από τους άλλους, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο κυλικείο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας για τη βοήθεια των παιδιών που έχουν οικονομική ανάγκη.

      Στο γήπεδο κοντραρίστηκε μια ομάδα που αποτελείται από φίλους του προέδρου του ΦΟΑ (Drink Team) με αντίπαλο την αντρική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News