Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

UEFA: Παρακολουθεί... και διαψεύδει! «Αβάσιμα δημοσιεύματα για οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ»

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη

Δεν το συνηθίζει, αλλά αυτή τη φορά η UEFA επέλεξε να προχωρήσει σε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει... σχολιάσει ως οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Η.. πληροφορία που βγήκε στον “αέρα” της “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” και ανέφερε πως άνθρωποι της UEFA χαρακτήρισαν οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα στο φινάλε του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν σχολιάστηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η UEFA φαίνεται πως “παρακολουθεί” το ελληνικό ποδόσφαιρο στενά αυτή την περίοδο και προχώρησε σε ανακοίνωση – διάψευση για όσα αναφέρθηκαν.

“Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη” αναφέρεται…

1 σχόλιο:

  1. ενωσιτεσ ψευτεσ υποκριτεσ......πρωταθλητησ στο χορταρι ο παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News