Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Κ.Ο. ΑΝΕΛ: «Είμαστε κυβερνητικός εταίρος με άποψη»

Όσον αφορά στις φωνές διαφοροποίησης που υπάρχουν στο κόμμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν κάποιοι ξεφεύγουν «μπορεί να τραβηχτούν και κάποια αυτιά και να πέσουν οι τόνοι», φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Καμμένο

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τονίσθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνεδρίαση κύλησε σε χαμηλούς τόνους και όσον αφορά στα εθνικά θέματα τονίσθηκε ότι η στάση των ΑΝΕΛ είναι "μπετόν αρμέ".

«Είμαστε κυβερνητικός εταίρος με άποψη», τονίσθηκε επίσης. Όσον αφορά στις φωνές διαφοροποίησης που υπάρχουν στο κόμμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν κάποιοι ξεφεύγουν «μπορεί να τραβηχτούν και κάποια αυτιά και να πέσουν οι τόνοι», φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Καμμένο.

Στις πέντε έχει ορισθεί η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News