Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Επιτυχημένη η ημερίδα για τον Καρκίνο Τράχηλου της Μήτρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα «Καρκίνος Τράχηλου της Μήτρας: Διάγνωση, Θεραπεία, Πρόληψη».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο της υγείας και συγκεκριμένα ο Ογκολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Καπλάνης, η Γυναικολόγος Χειρούργος Μαιευτήρας Δρ. Άρτεμις Καρκανάκη και ο Γυναικολόγος Χειρούργος Μαιευτήρας Δρ. Τζαμάλ Μουσασάτ.

Υπήρξε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση γύρω από τον Ιό HPV, το Τεστ Παπανικολάου, την Κολποσκόπηση και τα Εμβόλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος που έφερε εις πέρας τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News