Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Π. Καμμένος: Η Τουρκία χρησιμοποιεί τους Έλληνες στρατιωτικούς για να μας εκβιάσει - Θα μείνω με τον Τσίπρα μέχρι τέλους (ΒΙΝΤΕΟ)

"Με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και στις διαφορετικές πολιτικές θέσεις που από την αρχή έντιμα και ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως όρο για τη συνεργασία μας"

Τέλος στη φημολογία περί παραίτησής του έβαλε ο Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ξεκαθάρισε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τον Αλέξη Τσίπρα συζήτησαν για τον κύριο σκοπό που η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκροτήθηκε. Επισήμανε ότι δύο ήταν οι κύριοι στόχοι: η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση και πως «αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους».

Σημείωσε ότι «γι’ αυτούς τους δύο στόχους που βάλαμε και τους οποίους είμαστε πάρα πολύ κοντά να εκπληρώσουμε, η συνεργασία αυτή, σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και στις διαφορετικές πολιτικές θέσεις που από την αρχή έντιμα και ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως όρο για τη συνεργασία μας».

2 σχόλια:

  1. και μη ξεχνατε, η Ν Δημοκρατια ειναι αυτη που μια ζωη κυνηγουσε και ακοαμα και σημερα κυνηγαει τον ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News