Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Αλμωπός: Η ώρα του τελικού έφτασε!

Κάλεσμα

Ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας είναι προ των πυλών και ο Αλμωπός έχει στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η πορεία του Αλμωπού ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη φάση των ομίλων, για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Σαββάτου.

Στη σχετικά αθόρυβη διαδρομή, απέκλεισε τις έξι ομάδες που βρέθηκαν απέναντι του και θέλησαν να του ανακόψουν την πορεία.

Όμως την πιο καθοριστική μάχη θα τη δώσει το μεσημέρι του Σαββάτου 17/3/2018 στις 15:30, στο στάδιο της Έδεσσας, απέναντι στην αξιόμαχη Δόξα Μαυροβουνίου, με διακύβευμα έναν τίτλο που κανείς από τους δύο δε θέλει να χάσει.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να γεμίσουν τις κερκίδες του σταδίου προκειμένου να απολαύσουν έναν ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα, μία γιορτή τίτλου.

8 σχόλια:

  1. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΔΑΙΑ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΤΕΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΦΙΛΕ;;ΑΡΕ ΑΛΜΩΠΕ,ΕΔΩΣΕΣ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΠΑΣΧΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάρτα διάρκειας για τον αλμωπος ισχύει στην Έδεσσα? Και αν όχι πόσο θα είναι το εισητηριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό είναι ρε φίλε να κάνει πρόωρο Πάσχα όπως και κάθε χωριό που παίρνει κύπελλο έτσι είναι αυτά αν είσαι από χωριό το ίδιο θα αισθανοσουν όπως και ο Αλμωπος αν το πάρει δεν θα χαρεί όπως ένα χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h karta diarkeias gia ton almwpo isxuei sthn edessa? kai an oxi poso 8a einai to eishthrio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΠΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Παιδιά πόσο είναι το εισητηριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η καρτα δεν ισχυει στην εδεσσα,και το εισητηριο ειναι 5 ευρω.!ΠΑΟΚ 4 ΑΡΙΔΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρωτάνε πόσο έχει το εισητήριο όταν η τιμή του εισητηρίου αναγράφεται πάνω στην αφίσα. 5 ευρώ λέει Κυριοι δν το βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News