Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΗΠΑ: Κατέρρευσε πεζογέφυρα στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, υπάρχουν φόβοι για πολλά θύματα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων από τα συντρίμμια μεγάλης πεζογέφυρας που κατέρρευσε εντός των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, υπάρχουν φόβοι για πολλά θύματα.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και πολλά ασθενοφόρα, καθώς και ειδικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό.

Η πεζογέφυρα κατέρρευσε περίπου στις 10:30 το πρωί, τοπική ώρα, ενώ στο πανεπιστήμιο ήταν χιλιάδες σπουδαστές και επισκέπτες. 

Οι αμερικανικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει τουλάχιστον έξι τραυματίες, ενώ πηγή της αστυνομίας έκανε λόγο για πιθανότητα πολλών εγκλωβισμένων.

Η πεζογέφυρα διέσχιζε αυτοκινητόδρομο που ήταν γεμάτο από αυτοκίνητα την ώρα της κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News