Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ξεναγήθηκαν στον Εξαπλάτανο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Στον Εξαπλάτανο ξεναγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας συνοδευόμενοι από τον διευθυντή, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Αρχικά τα παιδιά ενημερώθηκαν στο πρώην Δημαρχείο από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χρήστο Χουρσόγλου, σχετικά με την ιστορία του τέως Δήμου Εξαπλατάνου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο χωριό με κατάληξη στο μνημείο του Μενέλαου Λουντέμη όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά πράγματα για τη ζωή και το έργο του μεγάλου συγγραφέα δια στόματος της εκπροσώπου του Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού κ. Ολυμπίας Χουρσόγλου.

Τέλος, μέλη του Συλλόγου «Μενέλαος Λουντέμης» κέρασαν τους μαθητές διάφορα εδέσματα. 













2 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ " εκ μέρους όλων μας για τη ζεστή φιλοξενία. Τον Αντιδήμαρχο Κο Χουρσόγλου Χρήστο,τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κο Αραμπατζή Φώτη,την κα Κοντίδου Άννα για τα κεράσματα και ιδιαιτέρως την κα Ολυμπία Χουρσόγλου για την παρουσίαση της ζωής του Μενέλαου Λουντέμη.
    Ο διευθυντής του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κο ΤΟΠΟΥΖΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕΝΕΛΑΟ ΛΟΥΝΤΕΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News