Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Δύο νέες υπερσύγχρονες παιδικές χαρές στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Μετά την τοποθέτηση των παιχνιδιών θα ακολουθήσει η φύτευση λουλουδιών και δέντρων, ενώ θα στρωθεί και ο ειδικός χυτός τάπητας στα σημεία που προβλέπει η μελέτη

Είναι γεγονός ότι η Αριδαία έχει ανάγκη από χώρους παιχνιδιού και αναψυχής. Το απαιτούν δικαίως με κάθε ευκαιρία οι γονείς και το αξίζουν τα παιδιά.

Εμείς όμως δεν μείναμε στις διαπιστώσεις. Προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, ξεπεράσαμε τη γραφειοκρατία και σήμερα ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, ξεκίνησε ήδη η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση των παιχνιδιών τόσο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όσο και στην παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στην Πολεοδομία. Δυο χώροι που σύντομα θα σφύζουν από ζωή και θα καλύψουν ένα μεγάλο κενό.

Μετά την τοποθέτηση των παιχνιδιών θα ακολουθήσει η φύτευση λουλουδιών και δέντρων, ενώ θα στρωθεί και ο ειδικός χυτός τάπητας στα σημεία που προβλέπει η μελέτη.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 

















10 σχόλια:

  1. ΣΔημαρχε το Λυκοστομο χωρος για παιδικη χαρα εγινε χωραφι που εισαι Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.
    ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο ολο αυτο αλα μη ξεχνατε να ριξετε φαρμακο για τα φιδια και καμερες γι αυτους που τα καταστρεφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αridaia News κανε σε παρακαλούμε ένα
    ρεπορτάζ αν περικλεία Λαγκαδια χρειάζονται
    Καινούργια παιδική χαρά βάση των αυξημένων
    αναγκών και χωροταξικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα εμαθα μεσω προμαχων η προεδρος θα σας κανει ελικοδρομιο, λιγο υπομονη.

      Διαγραφή
    2. Σαν την προεδρινα μας δεν έχει.. .

      Διαγραφή
  5. προς το παρόν οι παιδικές χαρές είναι χώρος για την ανάγκη σκύλων αδεσπωτων και μη.....και μια μόνο περιφραξη θα έφτανε. ....ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρειαζονται αυτα γιατι ως γονιος δεν εχω που να παω το παιδι μου,απλα δημαρχε στο δασακι εχετε σκοπο να κανετε κατι που αναμφιβολλα ειναι οτι πιο ωραιο αισθητικα εχει να δειξει η αριδαια?το νησακι μεσα στο δασακι ειναι πλεον γυμνο ουτε ενα δενρο η παιδικη χαρα στο δασακι λες ειναι σε κανενα εγκαταλελειμενο μερος γενικως η αριδαια δειχνει εικονες εγκαταλειψης ας γινει μια προσπαθεια καλοπισμου της πολης με δεντρα καταρχας που δεν υπαρχουν πουθενα,επισης δημαρχε μες στην εβδομαδα βγηκαν να κλαδεψουν οπου υπαρχει δεντρο απο τον δημο,ειλικρινα νομιζω πως θελουν να τα κοψουν κ οχι να τα κλαδεψουν δεν ειναι κακο να βαλουμε κ λιγο αισθητικη στην πολη μας για καλο δικο μας εννοειτε,φτιαξε κ εκεινο το συντριβανι να ομορφυνει λιγο η ασχημη κατα γενικη ομολογια πλατεια,καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο δήμαρχε να έχουμε που να πηγαίνουμε τα παιδιά....κ την πλατεία μας να φτιάξουμε να ομορφαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News