Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Πότε θα δούμε υβριδική 4θυρη Mercedes-AMG GT;

Διαβάστε λεπτομέρειες

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μας συστηθεί και ήδη κοιτάμε μπροστά για τον εμπλουτισμό της γκάμας της! Ο λόγος για την 4θυρη Mercedes-AMG GT που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 88 Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Την είδαμε λοιπόν, μας εντυπωσίασε και ήδη κοιτά το πότε θα έρθει το επόμενο βήμα! Ποιο θα είναι αυτό; Μία υβριδική έκδοση! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο λανσάρισμά της η εντυπωσιακή «Γερμανίδα» προσφέρεται με τρεις επιλογές κάτω από το καπό.

Η πρώτη αφορά στην AMG GT 53 που εφοδιάζεται με 3λιτρο 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 435 ίππων, που συνδυάζεται με 48-Volt μπαταρία (σύστημα EQ) για να προσθέσει επιπλέον 22 ίππους.

Αμέσως μετά στη γκάμα ακολουθούν οι εκδόσεις AMG GT 63 και AMG GT 63 S, με 4λιτρο V8 biturbo κινητήρα (διαθέτει και σύστημα μερικής διακοπής λειτουργίας των κυλίνδρων) απόδοσής 585 και 639 ίππων αντίστοιχα.

Θα έρθει λοιπόν και μία τέταρτη, plug-in hybrid επιλογή, η οποία αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αναμένεται να είναι διαθέσιμη το 2020.

«Εδώ στην AMG, όταν μιλάμε για υβριδικά, μιλάμε για υβριδικά επιδόσεων. Όχι απαραίτητα μεγάλης αυτονομίας. Όμως θα πρέπει να σου δίνει την ελευθερία να κινείσαι με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια. Ακόμα και σε πίστα. Πάνω σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε», είπε ο Moers, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο autmobilemag.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News