Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Πυκνώνει τις εμφανίσεις του ο Στάθης Καστερίδης - Θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας

O κ. Καστερίδης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να σημαίνει κοινωνική φιλοδοξία και όχι ατομική

Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας αναμένεται να είναι ο Στάθης Καστερίδης στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Από νωρίς έχει ξεκινήσει κάποιες ουσιαστικές κινήσεις, με σκοπό να ενώσει την ομάδα του και να κινητοποιήσει τα στελέχη του, ενώ στόχος είναι το υπερκομματικό του ψηφοδέλτιο να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Σε αυτά τα πλαίσια, δεν αποκλείεται να δούμε και συνεργασίες – έκπληξη.

Άλλωστε, ο κ. Καστερίδης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να σημαίνει κοινωνική φιλοδοξία και όχι ατομική. Και αυτό επιθυμεί να το αποτυπώσει και στη νέα του προσπάθεια.

Τέλος, έχει το δικό ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της απλής αναλογικής που προωθεί η Κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι «αναμφισβήτητα το εκλογικό αυτό σύστημα εξασφαλίζει την αντικειμενική έκφραση της πολιτικής βούλησης του πολίτη και εξασφαλίζει την απόλυτη αναλογικότητα στην εκπροσώπηση στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς να αλλοιώνει την επιθυμία του εκλογικού σώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News