Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Θύελλα Σαρακηνών: Άστοχη η αναβολή των αγώνων 3 μέρες πριν την διεξαγωγή τους

Ανακοίνωση

Άστοχη θεωρούμε την ανακοίνωση αναβολής των αγώνων 3 μέρες πριν την διεξαγωγή τους.

Έχουμε ηδη πολλές αναίτιες αναβολές και όταν ανοίξει ο καιρός ξεκινούν αγροτικές εργασίες και οι ποδοσφαιριστές θα δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Επίσης κάθε ομάδα έχει κάνει τον προγραματισμό της και σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες χειροτερέψουν θα πιάσουμε Ιούνιο με οτι αυτό συνεπάγεται...

Μπορούσε να αναβληθεί η β κατηγορία μόνο για τετάρτη και η Κυριακή να ηταν ελεύθερη.

Τέλος στηλιτεύοντας την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να σημειώσουμε οτι η αβίαστη υποταγή στα θέλω και τις ορέξεις κάποιων όψιμων εθνοπατέρων δηλώνει αδυναμία δημιουργόντας ταυτόχρονα και επικίνδυνο προηγούμενο.

υγ. Αφού τελικά δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση ελπίζουμε τουλάχιστον να πάει ο κόσμος στην διαδήλωση και μακάρι να βγεί κάτι θετικό. 

Ο πρόεδρος
Ηλίας Αταλασίδης

35 σχόλια:

  1. ΜΠράβο πρόεδρε!! αντε γιατι θα μας κανονυ να πιστεψουμε οτι πεταει ο γαιδαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νατο ενα ακομη λουλουδι, αντε ξεγυμνοθητε να μαθουμε το ρολο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στεργιο Αντωνιου αν υπηρχε αλλος συνδυασμος στις εκλογες νικη δεν εβλεπες(παραγοντας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν ειναι και θα ειναι προεδρος, ποιος σε γαμαει εσενα ρε σκοπιανακι;

      Διαγραφή
  4. ΧΩΡΑΦΙΑ;;ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΔΩ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΤΕ,ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις μαλλον διαφωνειτε αν δες σαρεσει παιξτε στο τοπικο τν σκοπιων..μπαγλαμαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεγθμνωθειτε ολοι να σας δουμε και να μαθουμε .η μακεδονια ειναι ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι τέτοιες ανακοινώσεις δηλώνουν πως πολλοί δεν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε ..ξεφτίλες ..οι κωλοαγωνες σαν νοιάζουν και όχι η χώρα σας...γουρούνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ?

      Διαγραφή
  8. Να χαίρεται η ΕΠΣ που με τις ανοησίες της έδωσε λόγο σε όλα τα φασισταριά του Νομού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΖΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ Η ΕΝΟΧΕΣ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΣΗ.

      Διαγραφή
  9. θα σ εχουμε στα υποψην προεδρε, ολα εδω πληρωνοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή σας ανθέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρεπει να τρεπεστε για την ανακοινωση σας και ο μακεδονικος εδεσσας το ιδιο αντι να στηριξετε το συλλαλητηριο ειστε αντιθετοι ντροπη και αηδια.αν αγαπαρε την μπαλα παντε στα σκοπια και παιξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι και νέος... Δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα για την ομάδα των Σαρακηνών.κριμα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπηκατε και σεις σε μαύρη λίστα μαζί με τους κυρίους του μακεδονικου. ΦιλοσκοπιΟνακια να πάτε στο γεβγελιν να κάνετε ομάδα. Εύχομαι η κάθε έδρα να σας παρέχει την φιλοξενία που σας αξίζει σε όλα τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΓΉΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς για την Διοίκηση των Σαρακηνων,το ύφος της ανακοίνωσης επιβεβαιώνει την άποψη που έχει όλος ο φίλαθλος κόσμος,τουλάχιστον του Νόμου.ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΑΝΤΟΎ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν έχετε καταλάβει εδώ είναι Ελλάδα και όταν υπάρχει εθνικό θέμα το στηρίζουμε αν δεν σας αρέσει κάντε μια ομάδα στο πριλεπ !αλλά όπως είπε και ο παραπάνω τι εθνική συνείδηση να έχουν κάποιοι νεόπλουτοι όταν τα έχουν όλα! Αλλά τα λεφτά πάνε και ερχοντε η ιστορία μενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΗΜΑΡΤΟΝ!! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΕΕΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ κ. ΑΤΑΛΑΣΙΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε βρε ζωαδια προβατα ολοι καλα τα ειπε ο ανθρωπος δεν ειπε τιποτα ανθελληνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εκανε θεμα ομως για μια κυριακη που θα αναβληθουν οι αγωνες, τι δεν καταλαβαινεις πες μου!

      Διαγραφή
    2. εχεις καταλαβει τι εχει κανει υπογραφωντας ως θυελα?Εκτος και εαν ενα ολοκληρο χωριο συμφωνει μαζι του

      Διαγραφή
  19. μην πορωνεστε μερικοι διαβαστε πρωτα τι γραφει και μετα μιληστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυριε Αταλασιδη τωρα θα καταλαβετε τι εστι σ αυτη τη χωρα να λες την αποψη σου και δεν αρεση.Δυστυχως ολλοι που σε κρινουν δεν εχουν καταλαβη τι ανακοινωσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα κυριε θοδωρε

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ;ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ;ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ.

      Διαγραφή
  21. ελεος.. αν χαθει μια αγωνιστικη.. πολυ φαουλ η ανακοινωση.. ζειτειστε συγνωμη. και απρτε την πισω. ολοι στο συλλαλητηριο την κυριακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κυριε προεδρε της θυελας.. μην πεφτεις στην παγιδα καποιον... ψαξτε τις εκλογες γν δεις οτι καποιοι ψιφιζαν εκει το φιλοσκοπιανικο κομα "ουρανιο τοξο" και στα τραγουδια ακομα υπαρχουν τα λογια.. φυγετε ελληνες απο την μακεδονια.. θελει πολυ προσοχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για ποιον μιλαμε ρε παιδια; Γι' αυτο το παιδακι με το γουνακι που στηνεται μπροστα σε καθε φακο 'η καμερα και χασκογελαει; Απο ποτε χαρακτηριζονται ποδοσφαιρικοι παραγοντες ανθρωποι αλεξιπτωτιστες, περιστασιακοι στα γηπεδα και με αγνωστου προελευσης οικονομικη ευμαρεια; Αν θελει το παιδαρελι αυτο γιατι δεν μπορω να τον χαρακτηρισω κυριο, μπορει να παρει την ανεμο-Θυελλα του, τα αγνωστου προελευσης χρηματα του μπαμπα του και να παει στα Σκοπια να μετεχει στο εκει πρωταθλημα. Ηδη το Κουμαννοβο ψαχνει ομαδα για φιλικο και αδελφοποιηση. Ορθως η ΕΠΣ Πελλας πηρε αυτην την αποφαση και απορω με καποιους που ηθελαν να ερωτηθουν κιολας. Εγω προσωπικα θεωρω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου μας ειμαστε και αισθανομαστε Ελληνες αρα και Μακεδονες, διοτι οι εθνικοι χαρακτηρισμοι και η καταγωγη ειναι εννοιες ταυτοσημες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο προεδρος δεν εχει σχεση με ολα αυτα και δεν ειστε περισσοτερο ελληνες απο αυτον απλα η διαχειριση της επς ηταν λαθος για διαφορους λογους μην ψαχνετε να βρειτε κτα φαντασια αντιπαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες ρε ανωνυμακο ποιος υπογραφη την επιστολη. Εαν δεν υπογραφη αυτος τοτε ειστε για τον πουτσο σαν διοικηση

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες αδερφέ.

      Διαγραφή
  25. Ρε προεδρακο δεν μας ειπες θα πας στο συλαλητηριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News