Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Μπακογιάννη για εκλογές: «Ο Τσίπρας δεν θα βγάλει την Άνοιξη»

Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή διακυβέρνηση, είπε η κ. Μπακογιάννη

Εκλογές και μάλιστα πριν το καλοκαίρι του 2018 προέβλεψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη ο Τσίπρας δεν θα βγάλει την Άνοιξη, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές πριν το καλοκαίρι.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωση πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει τη χώρα τονίζοντας παράλληλα ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε αδιέξοδο, δεν έχει όραμα και δεν μπορεί ότι υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα για τους νέους.

Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή διακυβέρνηση, είπε η κ. Μπακογιάννη αναφέροντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί τελικά να πάει σε εκλογές, ελπίζοντας ότι θα έχει τότε το αφήγημα της εξόδου από το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News