Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Καταβεβλημένος ο Ακης Τσοχατζόπουλος: «Είναι σημαντική μέρα για μένα, έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου»

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα» είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν

Καταβεβλημένος μετά και τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και εμφανώς αδυνατισμένος, βγήκε σήμερα από τη φυλακή ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος.

«Είναι σημαντική μέρα για μένα, έληξε ο εγκλεισμός και ο βασανισμός μου» δήλωσε βγαίνοντας από τον Κορυδαλλό και καθώς έμπαινε στο αμάξι που τον οδήγησε στο σπίτι της συζύγου του στο Χαλάνδρι.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα» είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και πρόσθεσε πως «είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές με ευθύνη της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου Γιώργου και Κώστα Σημίτη. Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο μου. Το οποίο σε 2 εβδομάδες θα αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση 5ετους διάρκειας. Έχουν γραφεί πολλά. Έρχεται η ώρα να ειπωθούν όλα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News