Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Σταύρος Κοφτερός: «Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε»

"Θα πληρώσουν οι πολίτες τις κατινιές και την βλακεία όσων καβάλησαν καλάμια και το παίζουν επαναστάτες σε λάθος πεδίο"

Η βλακεία δεν παλεύεται. Ο παραλογισμός δεν έχει τέλος. Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Παροιμίες που έρχονται γάντι με τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας.

Είναι δυνατόν η αντιπολίτευση να σιγοντάρει εσωκοματικές αντιπαραθέσεις της πλειοψηφίας και να συμβάλλει με την ενδεχόμενη απουσία της από συνεδρίαση, στην ελλειπή λειτουργία του Δήμου εις βάρος των πολιτών;

Δηλαδή κύριοι των 5 και της αντιπολίτευσης αν αυτή η ιστορία με τις προσφυγές κρατήσει κανένα εξάμηνο, ο Δήμος δεν θα λειτουργεί; Και με ποιου ευθύνη; Και εις βάρος ποιων; Οι απαντήσεις προφανείς! Θα πληρώσουν οι πολίτες τις κατινιές και την βλακεία όσων καβάλησαν καλάμια και το παίζουν επαναστάτες σε λάθος πεδίο.

Σταύρος Κοφτερός

12 σχόλια:

  1. Τη μαριορη την ειδαμε. Ο φερετζες ποιος ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοφτερε αντε και υποψηφιος του μπινου στις επομενες εκλογες!!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ου να μου χαθητε βρωμιαρηδες πολιτικοι, ο αλλος στηθηκε "στρατηγηκου σχεδιασμου" λες κ επιασε τον παπα απ τ αρ..... αι σιχτιρ ολοι σας ρεζιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Σταυρο...εσυ τους δειχνεις το δασος κι αυτοι κοιτουν το κωλοδαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ψηφισε μεσω του ψηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο άνθρωπος κριτική κάνει.Ούτε Μπίνο ψηφίζει ,ούτε παίρνει θέση.Όποιος κάνει κριτική δεν σημαίνει ότι παίρνει θέση υπερ του ενός ή του άλλου.Στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αυτός έδωσε εξετάσεις αλλά έμεινε στην ίδια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν ηταν στα πραγματα τι εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News