Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο του Εθνικού Αριδαίας

Ευχαριστήριο


Ευχαριστούμε πολύ την Θύελλα Σαρακηνών για την άψογη φιλοξενία. Επίσης συγχαίρουμε τους Χρήστο Δεμερτζή, Μαρία Κουπαρανη, Γιώργο Λαμπριδη για την άψογη διαιτησία τους. Το παιχνίδι ηταν πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ευχόμαστε επιτέλους να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα για να στηρίξει αυτο το υγιές κομμάτι του αθλητισμού και στην Θυελλα Σαρακηνών καλή συνέχεια.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Εθνικού Αριδαιας

6 σχόλια:

  1. Κωστα χαιρομαι που λες καποια πραγματα σωστα.
    Αλλα πιστευω οτι κατα βαθος εισαι πολυ πικραμενος.
    Ας ειναι ομως δειχνης επιπεδο και ηθος.
    Δεν ξερω αν αξιζει ολο αυτο.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον Εθνικο αξίζουν συγχαρητήρια .Απο Σαρακηνούς.

      Διαγραφή
    2. Κύριος ο Παλίκογλου χθές, όπου κι αν χρειάστηκε ηρεμούσε τα πνεύματα στην ομάδα του σε αντίθεση με τον προπονητή του εθνικού!
      Το πιο δίκαιο θα είναι να ανέβουν αυτές οι δύο ομάδες. Οι καλύτερες με διάφορα και ομάδες με μέλλον!

      Διαγραφή
  2. Ηταν ενα παιχνιδι αναμεσα σε δυο πολυ καλες ομαδες με νεαρους ποδοσφαιριστες.
    Μαλλον οι δυο καλυτερες τις κατηγοριας. Ηταν ενα μοιρασμενο παιχνιδι με αρκετο παθος και απι τις δυο ομαδες ποαντα ομως μεσα σε αθλητικα πλαισια. Μια πολυ καλη διατησια απο τον κυριο δεμερτζη και τους συνεργατες του. Καλη συνεχεια στον εθνικο και μακαρι να ανεβει μαζι με σαρακηνους γιατι το αξιζουν και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε και εσας του εθνικου . Καλη συνεχεια στην Α και στους δυο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτελους βλεπουμε και καποιους ανθρωπους που χαιρονται το παινιδι και συγχαιρουν και αντιπαλους και διατησια. μπραβο σας για την ανακοινωση ηθος και σεβασμος σε ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News