Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Ανοικτή η πρόκριση και στα δύο παιχνίδια

Με τα δεύτερα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Πέλλας την Τετάρτη για να προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Ανοικτή η πρόκριση και στα δύο παιχνίδια καθώς τα σκόρ των πρώτων παιχνιδιών δίνουν ένα προβαδισμα σε Εδεσσαικο και Μ.Α Πέλλας όμως δεν απαγορεύουν σε Όλυμπο Αψαλου και Δόξα Εξαπλατανου να ελπίζουν σε ανατροπή των δεδομένων.

Στην Αψαλο ο Εδεσσαικος είναι το μεγάλο και αδιαφιλονικητο φαβορί για την πρόκριση έχει το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έχει το ροστερ που μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε ματς είτε εντός είτε εκτός εδρας ενώ ο τοπικός Όλυμπος θα προσπαθήσει για το θαύμα γνωρίζει ότι ο αντίπαλος είναι ανωτερος και αξιόλογος ωστόσο δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα απο αυτή την αναμετρηση παρά μόνο να κερδίσει με τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει το ροστερ του.

Στο αλλο παιχνίδι στην Πέλλα ο τοπικός Μ.Αλεξανδρος έχει το προβάδισμα με το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού αυτό όμως δεν λέει τίποτα καθώς η Δόξα Εξαπλατανου μπορεί να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Πρόκειται για μια αμφίρροπη μάχη όπου όλα είναι πιθανά με τους γηπεδούχους να βασίζονται στο ταλέντο και στην δίψα για διάκριση του νεανικού ροστερ τους και τους φιλοξενουμενους να πονταρουν στην εμπειρία και στο πεισμα των παικτών για ρεβάνς της ήττας του πρώτου αγωνα.

Όλυμπος Αψαλου-Εδεσσαικος
Κατεριαδης Αρεστης Δαργινιδης Μπινος

Μ.Α Πέλλας - Δόξα Εξαπλατανου
Φωτιάς Κουπαρανη Αλατζας Γεροβασιλης

Ωρα έναρξης: 15:30

2 σχόλια:

  1. Τελικος Εδεσσαικος-Πελλα τζαμπα γινονται τα παιχνιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες βρε εξυπνε αψαλος εξαπλατανος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News