Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Αριδαία: Πρόσκληση σε ημερίδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας προσκαλεί τα μέλη του στην ενημερωτική ημερίδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:00 στο χώρο της αίθουσας του δημοτικού συμβούλιου ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ με θέμα: «Παροχή ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Πέλλας με Συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Πέλλας. Στις Επιχειρήσεις παρέχονται: Εταιρική mini-ιστοσελίδα, Ηλεκτρονική Βιτρίνα Προϊόντων & Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) τα οποία διαχειρίζονται πλήρως από την κάθε επιχείρηση.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι νέες Εμπορικές Πύλες του Επιμελητηρίου για τον Τουρισμό και την προώθηση των Τοπικών Προϊόντων αλλά και την Τοπική Αγορά Προϊόντων με δυνατότητα τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Αγοράς Αριδαίας. Παράλληλα θα γνωστοποιηθεί η διαδικασία συμμετοχής ο τρόπος χρήσης των υπηρεσιών από τα μέλη καθώς και άλλες καινοτόμες δυνατότητες.

Η συμμετοχή σας θα συμβάλει ώστε το 2017 όλες οι επιχειρήσεις της Αριδαίας εκμεταλλευόμενοι τις νέες Ηλεκτρονικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Πέλλας, να μεγιστοποιήσουν την προβολή και κυρίως τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944423273 Νίκος Ρίζος και στο e-mail: melirryton@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. σε όλες τις πόλεις οι Εμπορικοί σύλλογοι παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.Μακάρι κι εδω να παίξει το ρόλο που του αντιστοιχεί.Η αγορά κάθε τόπου είναι η καρδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News