Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Παπανδρέου: Έπρεπε να είχα επιμείνει στο δημοψήφισμα του 2011

Οι εκλογές δεν είναι λύση, όμως, εάν δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τότε θα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση

Η Κεντροαριστερά χρειάζεται έναν νέο μεγάλο φορέα στον οποίο έχουν χώρο όλα τα κόμματά της, δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.

Για το θέμα της ηγεσίας, ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας στα Παραπολιτικά, 90,1 άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρειαστούν νέες διαδικασίες από τη βάση, σημειώνοντας ότι δεν θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Οι εκλογές δεν είναι λύση, όμως, εάν δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση ο Αλέξης Τσίπρας τότε θα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», δήλωσε και έκανε λόγο και για εθνική συνεννόηση, στο πλαίσιο των πολιτικών λύσεων που πρέπει να αναζητηθούν για τη χώρα.

«Έπρεπε να είχα επιμείνει στο δημοψήφισμα του 2011. Σίγουρα θα το κερδίζαμε. Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο», δήλωσε για τις δικές του ευθύνες, ενώ επεσήμανε ότι «η Κεντροαριστερά πρέπει να έχει ίσες αποστάσεις, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ».

9 σχόλια:

  1. Άρχισε και μιλάει το παρτσακλό και ξαναλέει μαλακίες αντί να βγάλει το σκασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι που διαφωνεις .δεν πρεπει κοα ολαος να αναλαβει την ευθυνη των πραξεων του.

      Διαγραφή
  2. τα χαπια μου...δεν αντεχετε ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den trepete katholou!!!! xanaemfanistike sto simio tou egklimatos!!! vre oust!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάποιοι βολεύονται με το: για όλα φταιει το Πασοκ και ο Παπανδρέου.Μας περνάνε για χαζούς? αυτοί που κρίνονται είναι η ΝΔ και τα στελέχη της.Το πασοκ το τιμωρησαμε τωρα καιρος κι άλλοι να τιμωρηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε χαζε μη μπερδευεις την κουτσα με την π...., σε βολευει αλλα δεν θα παρουμε. ο τυπος ειναι ηλιθιος καταλαβετο.Οσο για τη Ν.Δ. θα την κανουμε παλι κυβερνηση ναρθει επιτελους η ομαλοτητα στη χωρα.

      Διαγραφή
    2. αγαπητε ελαφροδεξιε ,ποια η διαφορα της ΝΔ με τον τσιριζα ??

      Διαγραφή
    3. Τα ζαπεια του σαμαρα ξεχαστηκαν γρηγορα η ζιμενς με τα δωρα της η θητεια του κουλη ως υπουργος κατα τα αλλα θα μας σωσει οι πολιτικοι της ελλαδος σε αλλες χωρες δεν θα τους βαζαν ουτε θυρωρους γιατι θα εμςνε η βουλη τους χωρις πορτες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News