Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πρόταση του Aridaia News για την κατασκευή του αποχετευτικού της Αριδαίας

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί με τη μορφή της φήμης ότι οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στο κέντρο της Αριδαίας και η μεταφορά της λαϊκής αγοράς θα συμπέσουν με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Έχουμε εκφράσει πολλές φορές την άποψή μας ότι από τη στιγμή που γίνεται ένα έργο τόσο μεγάλης σημασίας που θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, είναι λογικό να δημιουργούνται και κάποια προβλήματα και δυσλειτουργίες για μικρό χρονικό διάστημα. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι πρόκειται για την κατασκευή ενός εκ των μεγαλύτερων έργων που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην περιοχή μας.

Ωστόσο, θεωρούμε δίκαιη την ανησυχία και τον προβληματισμό των καταστηματαρχών του κέντρου, οι οποίοι περιμένουν την περίοδο των εορτών για να δουλέψουν, με την ελπίδα να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θεωρούμε ότι καλό θα είναι να υπάρξει σχετική παρέμβαση από τον Δήμο Αλμωπίας και την ΔΕΥΑ (αν δεν έχει υπάρξει ήδη) ώστε να αποφευχθούν -όσο αυτό είναι δυνατό- τα προβλήματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης. 

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

16 σχόλια:

  1. μεγάλο έργο ήταν σε άλλες εποχές.Σήμερα είναι αναγκαιότητα.Και φυσικά όπως όλοι οι φορείς έχουν δηλώσει, για να ολοκληρωθει συνέβαλαν και προηγούμενοι Δήμαρχοι.Μακάρι η πόλη να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μαγαζιά ετσι και αλλιώς βαρανε μύγες οποτε ας προχωρήσει το έργο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τοτε οτι μαζευεις πουλατες ρε φιλε, μυγες ειναι κρεας εχουν, μια χαρα μεζες ειναι.

      Διαγραφή
  3. Συγνώμη για να καταλάβω μόνο στο κέντρο υπάρχουν μαγαζιά που δεν μπορούν να ανταπεξελθουν στις υποχρεώσεις τους;για κοιτάξτε πόσα μαγαζιά έχουν κλείσει που βρίσκονται πιο μακριά από το κέντρο της πόλης και οι ιδιοκτήτες τους χρωστάνε ένα κάρο λεφτά όλοι να ζήσουμε θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ σοβαρο θεμα, αλοιμονο αν χριστουγιενιατικα σκαβουν μπροστα στα μαγαζια, και το παζαρι καλα ειναι εκει που θα παει εκει να μεινει να ξεβρωμισει η πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ευκαιρία που θα φύγει το παζάρι (έκτρωμα) από το κέντρο να μήν ξαναγυρίσει ποτέ.Δεν συμβαίνει πουθενά αυτό που γίνεται στήν Αριδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε έκτρωμα τι κακο σου κάνει τις 4-5 ώρες που είναι εκι και αυτοι λεφτά πληρώνουν

      Διαγραφή
    2. Έριξαν ενα καρό λεφτά για να γίνει κλειστη,σκεπαστή συγκεντρωμένη η λαϊκή αγορά της Αριδαίας,κολλητά με το ΚΤΕΛ ώστε να βολευει όσους δεν έχουν οχημα ,τα απομακρυσμένα χωριά κλπ.
      Θα απελευθερωνόταν το κεντρο και θα υπήρχε απρόσκοπτη κίνηση πεζών και οχημάτων στους δρόμους που τώρα γίνεται η λαϊκή.
      Δεν θα είχαν οι ίδιοι οι πωλητές θέμα με την βροχή (κυρίως) η με άλλα καιρικά φαινόμενα.
      Και με μια διαμόρφωση του χώρου απο πίσω (σφαγεία) θα υπήρχε και άνετο πάρκινγκ για όλους.
      Αντί αυτού πετάχτηκαν λεφτά στον αέρα ( πρωτότυπο για την Ελλάδα), κάποιοι αποφάνθηκαν οτι θα χάσουν λεφτά αν φύγει η λαϊκή απο το κέντρο, και όλος εκείνος ο χώρος είναι χώρος συγκέντρωσης περιθωριακών στοιχείων, αθίγγανων,βρωμας και δυσοδιας.
      Ακόμα και η παραχώρηση στον φιλο τενίστα του τοπικού βουλευτή μας,δεν έγινε ακόμα.
      Δεν θα είχε την χρήση για την οποία φτιάχτηκε, αλλά θα σουλουπωνοταν κάπως η κατάσταση.
      Αλλά τι να λέμε τώρα.
      Στο βασίλειο των τυφλών, βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι

      Διαγραφή
    3. καλα λεει ο φιλος, εκτρωμα ειναι το παζαρι, εννοω στη θεση που ειναι, βρωμα και δυσοδια, μονο στους φουρνους και τα ζαχαροπλαστεια κανει καλο, ας κανουν ενα γκαλοπ να δουμε ποσοι το θελουν, εκει διπλα στο κτελ επρεπε νανε, μονο στην Αριδαια συμβαινει αυτο, ειναι θεμα που πρεπει να εξετασει ο Δημος.

      Διαγραφή
    4. ΡΕ 12.21 ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΖΑΡΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ?

      Διαγραφή
    5. Γιατι με βλέπεις να λεο οτι τα μαγαζιά δεν πληρώνουν σαφώς κ πληρώνουν.. ωπος και η λαικατζιδες

      Διαγραφή
  6. Να μη παρακαλάτε μετα να γυρίσει ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μην το λέτε "παζάρι" ένα τουρκική λέξη , "λαϊκή" είναι το σωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς πάντως το περιμένουμε με ανυπομονησία να ζωηρεψουν και τα δικά μας μαγαζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News