Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Μείωση στο τέλος λαϊκών αγορών - Επιβολή τέλους ενταφιασμού στους ετεροδημότες μη μόνιμους κατοίκους

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαντικά θέματα συζητά η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016.

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνεται η εισήγηση για «τροποποίηση της αριθμ. 202/2015 κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και επανακαθορισμός του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών». Θυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρότεινε πρόσφατα την μείωση του τέλους λαϊκών αγορών κι απ’ ότι φαίνεται τηρεί την υπόσχεσή της.

Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίαση θα γίνει σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη εισήγηση για την επιβολή τέλους ενταφιασμού ετεροδημοτών μη μόνιμων κατοίκων, ώστε να αρχίσει επιτέλους να μπαίνει μια τάξη στα κοιμητήρια, καθώς είμαστε από τους λίγους Δήμους που δεν έχουν έναν αξιοπρεπή κανονισμό λειτουργίας που να δίνει τη δυνατότητα ανταποδοτικών παρεμβάσεων σε αυτούς τους ιερούς χώρους.

3 σχόλια:

  1. Θα τα παρει απο αλλου θα τα δώσει αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΦΙΑ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΥΠΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΙΕΙΤΕ ΤΟ ΛΊΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News