Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Σάκη Καραμπάση προς τον Αλμωπό

Ευχαριστήριο


Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε επίπεδο Γ' Εθνικής, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα σαν προπονητής τερματοφυλάκων, θέλω να ευχηθώ καλη πορεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Με τιμή
Σάκης Καραμπάσης

2 σχόλια:

  1. Ενας απο τους καλυτερους τερματοφυλακες που περασαν απο το ερασιτεχνικο κ οχι μονο ποδοσφαιρο,τεραστια εμπειρια κ λατρης της θεσης του τερματοφυλακα,μα πανω απ ολα ενας ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ανθρωπος με τεραστια αγαπη για το ερασιτεχνικο...ΣΑΚΗ οσοι σε γνωριζουν μονο καλα λογια εχουν να πουνε...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σακη ψυχαρα για παντα Αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News