Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Πέλλα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μπόλαρη Μάρκου στην Πέλλα 24/9/2016

Ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μπόλαρης Μάρκος θα παραβρεθεί στον Ν. Πέλλας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους Σκύδρας και Αλμωπίας, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Επίσης το πρόγραμμα του περιλαμβάνει συσκέψεις με φορείς, παραγωγούς και συνεταιρισμούς.

Το βράδυ ώρα 7.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Κέντρο των καταρρακτών και έπειτα στις 7.30 θα ακολουθήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας με θέμα «Το κυβερνητικό έργο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 20 Σεπτεμβρίου - Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α».

Θα παραστεί ο Συντονιστής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γκοντίνος Κώστας.

12 σχόλια:

  1. TO PASOK ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία φωτο! Να θυμηθούμε πάλι το ΠΑΣΟΚ (μπορεί να είναι από εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ) ΄Ή τότε ήταν σε λάθος κόμμα ή τώρα.
    Ιδεολόγοι του κερατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αραγε ποσο υπερηφανοι αισθανεστε εσεις οι δυο που μετακομισατε, καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως γνήσιος δημοκράτης και ανήσυχος πολιτικά θα παρευρεθώ στην ανοικτή εκδήλωση-ενημέρωση των υπουργών. Ελπίζω να ακούσω αυτό που πρέπει από αυτούς και όχι για τον τίτλο που βάλατε. Είναι μεγάλη στιγμή δοθείσης ευκαιρίας οι δύο αυτοί υπουργοί να μας ενημερώσουν για τα θετικά στοιχεία του κυβερνητικού έργου του ΠΑΣΟΚ, για το οποίο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, έναντι ημών των απλών - χαζών πολιτών και όταν περάσουν λίγα χρόνια να αναφερθούν και στο έργο του ΣΥΡΙΖΑ (ΠΑΣΟΚ+*). Σας πληροφορώ ότι θα είμαι στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας και παροτρύνω να πάμε όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες για να έχει επιτυχία η εκδήλωση, για το καλό των πολιτών και όχι των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

      Διαγραφή
    2. o ποιητής λέει να έχει κόσμο η εκδήλωση απαιτητικό και όχι υποτακτικό για να μας υπολογίζουν

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά Τι περιμένετε να σας πουν αυτοί που δεν δίστασαν να πουλήσουν την ιδεολογία τους και την ψυχή τους. Σήμερα ΠΑΣΟΚ αύριο ΣΥΡιΖΑ, μεθαύριο ΝΔ, αρκεί εμείς να είμαστε ΒΟΛΕΥΤΕΣ,,,Βρε άντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εσείς οι δεξιοί αμετακινητοι. Παντός καιρου

      Διαγραφή
    2. ΠΑΣΟΚΑΡΑ 1981. ΦΑΓΑΤΕ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΑΚΙ. ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΝΔΡΕΑ

      Διαγραφή
    3. 6.16΄ Τώρα πληρώνουμε το λογαριασμό του ...τεράστιου. Αυτός υποθήκευσε το μέλλον της νέας γενιάς. Αυτός έκλεψε το μέλλον των νέων παιδιών

      Διαγραφή
    4. Αυτο είναι το ποιηματάκι της δεξιάς. Για μας που οι οικογένειες μας μέχρι το 81 υπέφεραν αδικηθηκαν αποκλείσθηκαν ήταν ο μοναδικός πραγματικός Αριστερός ηγέτης. Εσείς να ψηφίσετε κουλή.

      Διαγραφή
    5. Τεράστιε 10.31΄ μας ...τάπωσες με το επιχείρημά σου. Εμείς θα ψηφίσουμε Κούλη κι εσύ ξαναψήφισε το κουλό

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News