Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ ΝΔ Πέλλας: «Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη...»

Ανακοίνωση


Ο Βουλευτής Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνιζόμενος τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα επιδίδεται σε αχαλίνωτη ψευδολογία με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Πολιτών της Πέλλας. 

Ο κος Σηφάκης ο οποίος θεωρεί πως απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας διανοητικής ικανότητας με την δική του συνεχίζει να προσπαθεί να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

κ. Σηφάκη απαντήστε μας αν θέλετε στα παρακάτω:

- Α.Τ Άρνισσας: διατηρείται ως έχει κ. Σηφάκη ή υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό;;; Δικαιολογούνται οι βιαστικοί πανηγυρισμοί σας;; 

- Α.Τ Κρύας Βρύσης: η περιοχή του Δήμου Πέλλας ανήκει στις περιοχές δράσης σας; Γιατί εάν διάβαζε κανείς την ανακοίνωση σας στις 23/8/2016 θα είχε πολλές επιφυλάξεις επί τούτου!! 

- Θυμάστε κ. Σηφάκη που βρίσκεται η Κρυα Βρύση; Η Πέλλα; Η Καρυώτισσα; 

- Κ. Σηφάκη θυμάστε μήπως να μας πειτε πόσο καιρό βρίσκεται στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; 

ΔΥΟ χρόνια κε Σηφάκη προσποιήστε πως κυβερνάτε τη Χώρα, ΔΥΟ χρόνια !!! 

Η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι μία: 

Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ έκλεισε κανένα Αστυνομικό Τμήμα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει σε όλη την Ελλάδα όπως ο ίδιος παραδέχεστε κε Σηφάκη. 

Για το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνετε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς από εκεί προέρχεται, αν δεν το θυμάστε κι αυτό κε Σηφάκη. 

Δική σας προεκλογική δέσμευση ήταν η κατάργηση των ΜΑΤ, η απόλυση μεγάλου αριθμού Αστυνομικών και φυσικά το κλείσιμο πολλών Αστ. Τμημάτων και τώρα αυτό υλοποιείτε. 

Για το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης ήσασταν και είστε ανίκανος να καταφέρετε κάτι μια και όπως φαίνετε από την επιστολή σας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΕΝΑΝ ολόκληρο χρόνο πριν ΔΕΝ σας έδωσε σημασία κανείς, ΔΕΝ μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την επιστολή σας κε Σηφάκη. 

ΑΝ το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης παραμείνει ως έχει (και αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει τελικά) θα οφείλεται καθαρά και μόνο στα αντανακλαστικά και στις ενέργειες των πολιτών της. Στην άμεση ενεργοποίηση να προασπίσουν το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και βασική σας υποχρέωση να τους παρέχετε. 

Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη...
  
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ

19 σχόλια:

  1. Το ένα μνημονιακο κόμμα βρίζει το άλλο μνημονιακο κόμμα και ο κοσμακις πλερωνει..μπεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφείο Γιάννη Σηφάκη1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 2:02 μ.μ.

    Κοι της ΝΔ ο λαός έχει και μνήμη και κρίση , σε τέσσερεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σας απέδωσε τα οφειλόμενα για τις πράξεις σας.
    Απλά έχετε « ξεφύγει» γιατί δεν αντέχετε μακριά από την εξουσία, υπερασπίζεστε την πιο ακραία διαπλοκή και εκτίθεστε ( βλέπε διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες) και ότι πιο αναχρονιστικό και αντιλαϊκό . Τελευταία γίνατε και αντιμνημονιακοί..
    Καλό θα σας κάνει να συνηθίσετε τον ρόλο του «τσικό» που σας έθεσε ο λαός γιατί θα μείνετε εκεί για πολλά πολλά χρόνια και να καταλάβετε ότι η αναδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης ( την οποία διαλύσατε προσανατολίζοντας την να δυσκολεύει τον πολίτη αντί να τον υπηρετεί) θα γίνει με κριτήρια ορθολογικά, αναπτυξιακά και πάνω από όλα για την εξυπηρέτηση του πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εγω παντως απαντηση δεν πηρα στα ερωτηματα, αλλα λογια ν αγαπιομαστε, αρα εχουν δικαιο οι παραπανω.

      Διαγραφή
  3. Τι να σας απαντήσει εσάς που καταδτράεψατε τη χώρα και φάγατε φάγατε φάγατε, και τώρα σαν πεινασμένοι θέλετ να ξαναφάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το όχι του ελληνικού λαού το κάνατε yesman και στελνετε τώρα φόρους φορούσαν φόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ;ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ,ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΥΕ ΣΗΦΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΡΕΨΑΤΕ....ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΙΚΑΜΕ....ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνει και κριτική η ΝΔ με υπουργό γεωργίας από τον νόμο μας με τα γνωστά αποτελέσματα. ...γελάνε και τα πεζοδρόμια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλαχιστον καταργησαν τον ενφια οι ανθρωποι που ειναι ενας παρανομος φορος.......ψευτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο επιτελους μια απαντηση απο πολλους που εχουν τις ιδιες σκεψεις.φυγετε το συντομοτερο, ολη η ευρωπη εχει αναπτυξη μεψτην ιρλανδια να αγγιζει το 12 τα εκατο αναπτυξη και η ελλαδα του συριζα η μονη χωρα ευρωπης φετος σε υφεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τη ταμπακιέρα υπαλληλάκια, τίποτα;
    Ναι, ναι, ξέρουμε, ο Λαός σας ψήφησε τον Σεπτέμβρη και τα λοιπά και τα λοιπά και τάισε σανό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, πα, πα....πιπέρι στο στόμα τι είναι αυτά που λες; ΣΥΡΙΖΑ τώρα ποιο ΠΑΣΟΚ; Άλλωστε μπορεί να υπάρχουν και άλλα μέλη για...βόλεμα!

      Διαγραφή
  12. αγαπητοι συριζαιοι πλιζζζζζ ΦΥΓΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.tanea.gr/news/economy/article/5385835/kypros-meiwsh-ston-enfia-ews-kai-75/
    ΜΕΙΩΣΗ 75% ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΛΑ ΡΕ Ν,ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News