Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά

"Στην Ίδα διανοίξαμε δρόμο αγροτικό που συνδέει την Ίδα με τον Πρόδρομο"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

Στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας με τα μηχανήματα του εργοταξίου βελτιώσαμε την καθημερινότητα των αγροτών. Σε πολλές περιπτώσεις όπως στην Ίδα ανοίξαμε δρόμους που χρόνια ήταν κλειστοί. Όλα αυτά με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά.

Στην Ίδα διανοίξαμε δρόμο αγροτικό που συνδέει την Ίδα με τον Πρόδρομο. Σημαντική και ουσιαστική η συμβολή του προέδρου της Ίδας Γιάννη Βένου καθώς και των χειριστών του εργοταξίου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρήστου Μπάτση και του αντιδημάρχου Ανατολικής Αλμωπίας Αβραμίκα Στέφανου. 












2 σχόλια:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΔΙΚΤΥΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΕΥΑΖΕΙ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς στους ψηφοφόρους και στα χωράφια του προέδρου!! Επι προεδρίας του κ. Βένου έκλεισε δρόμος που ήταν χρόνια ανοιχτός.. περάστε να το φωτογραφήσετε κ.Βαφειάδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News