Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Παραμένει η Αστυνομική Υπηρεσία στην Κρύα Βρύση

Ικανοποίηση Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα Βρύση

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα Βρύση μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και στους κατοίκους της Κρύας Βρύσης η θετική αυτή εξέλιξη η οποία ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε συνοπτικά:

«Από το 2011 είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μεγάλες ανάγκες που καλύπτει η Αστυνομική Υπηρεσία στην Κρύα Βρύση, μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και για το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε λαμβάνοντας υπόψη τα βάσιμα και λογικά επιχειρήματα για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην περιοχή».

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΗΨΕΙ; ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΤΖΑΚΡΗ.ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ.ΣΤΑΜΚΟ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΓΓΙΞΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΚΙ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι η Θοδώρα μίλησε. Με πράξεις όχι με ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα ανόητα κοιτάζεις σε έναν πολιτικό; Δεν βλέπεις ότι αυτοί εκεί οι λίγοι θα φυλάνε μόνο τα ντουβάρια; Αυτοί οι πολιτικάντηδες τωρα θα φανεί πόσο αξίζουν! Αν δηλ γίνει σωστοί επάνδρωση για να υπάρχουν αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στη Θεοδώρα που κράτησε το τμήμα οτι 30 του μήνα θα πας να πληρώσει φόρο ενφια που θα καταργούσε τον άλλο μήνα πετραιλεο με επιπλέον φόρο τον πσραλλο αυξημένα τέλη κυκλοφοριας μαζί με ενφια και δόση εφορίας αμέσως μετα αύξηση στον καφέ τα τσιγάρα κτλ κτλ αλλά αυτά είναι χσζα το ατ κρύας βρύσης χαχοληδες σας νοιάζει ρε καλά μας κανουν αυτους αξιζουμε να χιυμε μια ζωή ποπολαροι της εκάστοτε ντορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News