Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κλείνουν οι λακκούβες στα χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΜΗΛΙΑ, ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΦΙΛΩΤΕΙΑ, ΡΙΖΟΧΩΡΙ, ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σήμερα συμπληρώνονται ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέλαβε καθήκοντα και οι παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε σήμερα η αποκατάσταση του οδικού δικτύου στην Τ.Κ. Μηλιάς και θα συνεχιστεί σε Φούστανη, Φιλώτεια, Ριζοχώρι, Νότια και άλλα χωριά της ανατολικής Αλμωπίας. Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα ανάλογη εργολαβία που θα αφορά στην δυτική Αλμωπία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από τα παραπάνω χωριά, γιατί κατά τις επισκέψεις μου είχα διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Οι λακκούβες δημιουργούσαν για χρόνια προβλήματα κι εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο εμφανή γίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος για όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους των Τ.Κ. για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Συνεχίζουμε…».


















16 σχόλια:

  1. Ρίξτε πίσσα στα σημεία που σκαφτήκαμε στους δρόμους της Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπίνο έκανες την Αριδαία Μπακλαντές από τις λακούβες και την σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο μα ποσο μαλακας μπορει νασε?τι σχεσει εχει ο Μπινος με τα εργα που γινοντε, μα τοσο ζηλια τοσο κακια, ολη μερα να γραφεις να γραφεις να γραφεις

      Διαγραφή
    2. Σιγα Αριδαιωτες σας σκονισαμε τν φραντζα κ τν bmw του μπαμπα σας λες κ θα παθετε τπτ,καθε φορα που ανεβαινει ενα αρθρο για αλλους τοπους λετε για τν Αριδαια.who cares

      Διαγραφή
    3. Πως φαινεται ο πολυταξιδεμενος..γνωριζει απο μπακλαντες

      Διαγραφή
    4. ΜετηςλακουβεςτουΑρχαγγελουτιθακανετε;ουτεστοΜπακλαντεςδενεχει.τοσεςλακουβες

      Διαγραφή
  3. να πάτε να πάρετε και το παρατημένο από το Πάσχα μηχάνημα, έξω από το καινούριο δεύτερο δημοτικό.... έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά στην Όρμα έχουμε κάτι λακκούβες από το 2011... Θα νοιαστεί ποτέ κανείς; Υποτίθεται ότι είμαστε και τουριστικό χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. K.Βαφειάδη έλεος πιά, αυλάκι καθαρίζεται μας το δείχνετε, τρύπες καλύπτονται μας το δείχνετε.. μα αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να γίνουν και χωρίς τυμπανοκρουσίες γιατί είναι η καθημερηνότητα του Δήμου και για αυτό φορολογούνται οι πολίτες.. αλλά αν μένει μόνο σε αυτό τότε έχει αποτύχει σαν Δήμαρχος.. Εγώ μπορώ να σας δώσω άπειρες φότο από αυλάκια και δρόμους σε κάκιστη κατάσταση.. το θέμα είναι ότι κουράζετε με κάτι που πρέπει και είναι υποχρέωση να γίνετε.. Θα προτιμούσα να ασχοληθεί ο Δήμαρχος με το έργο που υλοποιείται στον Δήμο του και τα τόσα προβλήματα που προκύπτουν, να ενημερώσει τον κόσμο αν θα γίνει βιολογικός η όχι και τι ενέργεις έχουν γίνει , να ενημερώσει τι γίνετε με το κολυμβητήριο της Αριδαίας που βουίζει ο κόσμος ότι φαίνετε σε λειτουργία κλπ κλπ και όχι να ασχολείται με την κάθε λακούβα και να θεωρείται κατόρθωμα ότι την έκλεισε..
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελτία τύπου τού Δήμου ειναι αγαπητέ, δέν ειναι δικές μας οι φωτό.Βαφ.

      Διαγραφή
    2. Βαφειάδη, πες στον φίλο 10:48, ότι με τη Δημ. Διοίκηση στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Εάν πραγματοποιούνταν τα αυτονόητα (από διοίκηση και πολίτες) δε θα ήμασταν σε αυτά τα χάλια.
      Και η σελίδα "μας" καλά κάνει και παρουσιάζει τα δελτία του Δήμου και "εικόνες" της Αλμωπίας.
      Πέστε του επίσης μιας και ξεχειλίζει από ευαισθησία να σας δώσει τις "άπειρες φότο" του και εάν δεν τις δημοσιεύσεις και δεν ανταποκριθεί ο Δήμος, τότε δικαιολογημένα να ζητά "έλεος".
      Στο δεύτερο σκέλος ανοίγει το θέμα με τον βιολογικό και το κολυμβητήριο. Βέβαια η ερώτηση απευθύνεται στον Δήμο, αλλά είναι θέμα που μπορεί να ασχοληθεί και το Aridaia News.

      Διαγραφή
    3. Νομίζω πήρες την απάντηση σου, από πολίτες παρακάτω..

      Διαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΚΛΗΣΕ 350 ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΞΟΔΕΥΤΙΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ (35)ΕΝΩ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ.ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στην υδραια 2 χρονια εχει κομενος ο δρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενο στο βορεινό σκίζει πέρασα μ το μιχανακη μου κ πρέπει ν πιγενο με 5 για να μην παθο ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δν ξέρω αν έκλεισαν 350 τρύπες στην Αριδαία πάντως οι λακκούβες πίσω από τον ΟΤΕ δν έχουν κλείσει εδώ και 20 χρόνια. Έχουμε απευθυνθεί πολλές φορές αλλά τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News