Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Δήμαρχος Αλμωπίας σε Πασόη: «Δείξε μου μια μελέτη που άφησες στον Δήμο»

Η πρόταση της εκτελεστικής επιτροπής για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017

Η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος 2017 απασχόλησε την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας κατά την τελευταία Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/8/2016. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος αναφερόμενος στο παραπάνω θέμα ανέφερε ενδεικτικά ότι τα διαθέσιμα χρήματα για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2017 είναι μόλις 406.000 ευρώ, ενώ κατά το παρελθόν οι πρώην Δήμοι Αριδαίας και Εξαπλατάνου λάμβαναν σχετικές χρηματοδοτήσεις ύψους έως και 2.000.000 ευρώ.

Όπως είπε, η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ασφαλτοστρώσεις και γενικότερα στη συντήρηση του οδικού δικτύου, καθώς αυτό βρίσκεται σε κακή κατάσταση ειδικά σε κάποια χωριά όπως η Μηλιά, αλλά και στα αγροτικά ζητήματα.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην κεντρική εξουσία σημείωσε ότι πέρσι τα περισσότερα χρήματα του Τεχνικού Προγράμματος τα πήρε τον Δεκέμβρη, δηλαδή τον τελευταίο μήνα του έτους. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή η οποία όπως είπε δεν άφησε μελέτες στον Δήμο. Μάλιστα, προκάλεσε ξανά τον Δημήτρη Πασόη να του δείξει έστω και μία μελέτη που άφησε από την θητεία του.

Τέλος, τόνισε ότι πέρα από το Τεχνικό Πρόγραμμα η σημερινή Διοίκηση διεκδικεί συνεχώς χρήματα από διάφορα προγράμματα (όπως αυτό της αγροτικής οδοποιίας) για να υλοποιεί παρεμβάσεις.

Η πρόταση της εκτελεστικής επιτροπής για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017:






7 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
    ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.
    ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑRIDΑΙΑ NEWS. ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε Πασοη....ΜΙΑ μονο ΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ άσχημο πράμα η απαξίωση των πάντων. Ο δήμος έχει μια συνέχεια. Αποτέλεσμα αυτής της συνέχειας είναι η υλοποίηση όλων των μεγάλων έργων που αυτή την στιγμή φωτογραφίζεται ο νυν δήμαρχος. Το αποχετευτικό, ο χυτα, οι αγροτικές οδοποιίες είναι μεγάλα έργα που ωρίμασαν και δημοπράτησαν οι προηγούμενοι και οι προπροηγούμενοι και τώρα φωτογραφίζεστε εσείς οι τελευταίοι σε αυτά. Και ο Πασόης έκανε λάθη, χαρακτηρίζοντας ανάπηρες τις μελέτες που παρέλαβε, αλλά εσείς το έχετε τερματίσει με την πλήρη απαξίωση των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνει κανεις με τα γραφομενα του 99:21 ?
      Φυσικα οχι γιατι ετσι εκριβως εχουν τα πραγματα, αυτη ειναι η αληθεια.

      Διαγραφή
    2. μια μελετη παρακαλω μονο ΜΙΑ, και κοφτε της μαλακιες και τα δηθεν

      Διαγραφή
  4. το ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΑΠΟ 12ΜΥΡΙΑ ΣΕ 2ΜΥΡΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News