Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πιο ενωμένη από ποτέ η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται από όλους είναι μεγάλη και τα αποτέλεσμα φαίνονται στην ίδια την κοινωνία

Μήνυμα ενότητας έστειλε η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου κατά την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την κριτική που δέχεται από μερίδα της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται από όλους είναι μεγάλη και τα αποτέλεσμα φαίνονται στην ίδια την κοινωνία.

Σημείωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με μηδενιστικές πρακτικές που επιλέγουν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην προσπάθειά τους να ασκήσουν αντιπολίτευση.

Γιώργος Τσιμτσιρίδης: «Δουλεύουμε με προγραμματισμό και οργάνωση»

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατέκρινε απόψεις μερίδας της αντιπολίτευσης η οποία έκανε λόγο για «ανίψια του Δημάρχου» και σημείωσε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει έργο και καταβάλει μεγάλες προσπάθειες.

Γιάννης Κετικίδης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννης Κετικίδης απαντώντας σε ειρωνικά σχόλια, δήλωσε ότι αυτή η Δημοτική Ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, γιατί γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Ο κ. Κετικίδης σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην κοινωνία, δίνοντας λύσεις μέσα από σκληρή δουλειά.

Χρήστος Μπάτσης: «Είμαστε παρόντες σε όλα τα χωριά»

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Χρήστος Μπάτσης αναφέρθηκε στον αγροτικό τομέα, δηλώνοντας ότι τα μηχανήματα του Δήμου δουλεύουν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και λύνουν καθημερινά ζητήματα. Όπως είπε, στο αγρόκτημα δουλεύουν 3 φουξ, 2 φορτωτές, 2 γκρέιτερ και 2 φορτηγά τα οποία αντιμετωπίζουν όλα τα ζητήματα.

Χρήστος Γεωργίου: «Είμαι περήφανος για τον Δήμαρχο και την Δημοτική μας αρχή»

Περήφανος για τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται την δουλειά που γίνεται, αντίθετα με την αντιπολίτευση που λειτουργεί επικριτικά. Μάλιστα, κάλεσε κάποιους από αυτούς τους Δημοτικούς Συμβούλους που ασκούν κριτική, να κοιτάξουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη και να αναλογιστούν ποια είναι η δική τους προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

21 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ 2020!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο επιτυχημένη δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολος ο νομοσ παραμιλαει με την δουλεια που γινεται εδω. ολοι τρελαινονται που βλεποουν νεα παιδια να βγαινουν μπροστα., μονο ο μπινοσ το τολμησε. κανενασ αλλοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ξέρετε ένα πράγμα. Όσο είστε ενωμένοι δεν σας νικάει κανείς. Και σας το λέει αυτό ένας πραγματικά έμπειρος αυτοδιοικητικός (που ήξερε πότε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά). Συνεχίστε έτσι και θα πετύχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόλεμο έχουμε δηλαδή? κάποιοι παρασύρονται.Εθελοντές να σώσουν το Δήμο είναι όσοι παίρνουν τη διοίκηση του Δήμου.Τίποτε περισσότερο.Εθελοντές.

      Διαγραφή
  5. Αξιοπρέπεια - Ήθος - Εργατικότητα - Αποτελεσματικότητα!
    Με δυο λέξεις: ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i antipoliteusi giati apousiaze. den trwme koutoxorto kyrioi. katalavainoume oti den mporeite na antimetopisete ton mpino giati einai katharos kai krystalinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΒΛΕΠΩ...... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δουλεψτε καντε εργο. ειμαστε μαζι σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε χαζε,στο ξαναπα,ασε να περασει λιγη ωρα και μετα γραψε,βγαζει ματι οτι ενας μονος του γραφει σχεδον ολα τα σχολια!τι κομπλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι πολυ βλακας πρεπει νανε

      Διαγραφή
    2. αγαπητε 9.55 φανταζεσε οτι αυτα τα σχολια κανουν καλο στον Μπινο? απλα ειναι ξεφτιλα, εγω νομιζω του κανουν κακο τα ΖΗΤΩ, κατι που σε κανει να χαιρεσε πιστευω.

      Διαγραφή
    3. Δε χαιρομαι αγαπητε αν τα ΖΗΤΩ κανουν κσκο στον κ Μπινο!Απλα βγαζει ματι το γεγονος οτι τα γραφει ενας μονος του σχεδον ολα τα σχολια!

      Διαγραφή
  12. δεν ειστε στα χωρια αλλα στο ιντερνετ ολη μερα ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένας τα γράφει όλα τα σχόλια ή δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σβήστε όλα τα σχόλια εναντίον του Δημάρχου.Θέλουμε μια εικόνα του δήμαρχου θεική.Μπορεί να πάει πολύ ψηλά.Σβήστε ότι είναι εναντίον του.Ζήτω το έθνος.Ζήτω ο Μπίνος.Ζητω η Εθνική παράταξη.Ζήτω ο Στρατός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΟΒΕΡΉ αλήθεια αυτό που έγραψε κάποιος : Δημαρχος αντιδήμαρχοι κλπ είναι εθελοντές, υπηρέτες θα έλεγε κάποιος του κόσμου.Άνθρωποι που με δική τους επιθυμία ζήτησαν να τρέξουν και να βοηθήσουν το Δήμο.Κανείς δεν τους διόρισε στο Δήμο.Κανείς δεν έπεσε στα πόδια τους να πάνε στο Δημαρχείο με το ζόρι.Πίεσαν οι ίδιοι ,έτρεξαν, ξενύχτησαν να εκλεγουν γιατι αυτοί το θέλησαν.Τώρα ας υπηρετήσουν σαν σωστοί συμπολίτες μας τον πολύ κόσμο που τους κρίνει και θα τους κρίνει.Μακάρι να κάνουν το καλύτερο. Αυτή ειναι η σωστή οπτική των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αψογε τα είπες καλά.Εθελοντές βοηθοί του κόσμου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News