Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α1 του Σαββάτου

Δείτε τι έγινε στο πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015:


Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ – Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1 – 1

Χιτσκοκικό φινάλε είχαμε στην Πέλλα όπου ο τοπικός ΜΑ και οι Πρόμαχοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος όμως δεν τις αξιοποίησαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν αμυντικά και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν στο γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στα του δεύτερου μέρους και έδειξαν να παίρνουν τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0 – 3

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Εδεσσαϊκός πέρασε άνετα από το Λουτράκι επικρατώντας με σκορ 3 – 0 του τοπικού Άρη. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και καθάρισαν το παιχνίδι, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν συντηρητικά και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι παρά τις ελλείψεις τους πάλεψαν χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 2 – 0

Συνέχισε την ανοδική πορεία του ο Εθνικός Γιαννιτσών που επικράτησε με σκορ 2 – 0 του Άρη Αμπελείων. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο χωρίς τις μεγάλες φάσεις, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία και με δύο τέρματα πήραν τη σπουδαία νίκη που τους φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News