Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Επείγον κυβερνητικό Συμβούλιο απόψε

Συνάντηση την Δευτέρα στο Παρίσι Μέρκελ – Ολάντ για την Ελλάδα

Μόλις υπάρξει ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος του δημοψηφίσματος αναμένεται να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως -πάντα ανάλογα με το αποτέλεσμα- πως αναμένεται να φύγουν για Βρυξέλλες απόψε το βράδυ ή νωρίς αύριο το πρωί οι Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης.

Με τα χρονικά περιθώρια να είναι ασφυκτικά και την αυριανή ημέρα να διαγράφεται εξόχως κρίσιμη για τη ρευστότητα των τραπεζών, ο πρωθυπουργός καλείται από απόψε το βράδυ-ανεξάρτητα με το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα- να κινήσει τα νήματα, ώστε το τοπίο στη χώρα να πάψει να είναι πια αχαρτογράφητο.

Από το Μέγαρο Μαξίμου, τηρούν σιγή ιχθύος και έχοντας εξετάσει ήδη όλα τα πιθανά σενάρια, αναμένουν το... που θα κάτσει η μπίλια για να βάλουν μπροστά το "σχέδιο δράσης", καθώς ο ιδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει προαναγγείλει πως "θα έχουμε συμφωνία σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα".

Συνάντηση την Δευτέρα στο Παρίσι Μέρκελ – Ολάντ για την Ελλάδα

Το ελληνικό δημοψήφισμα τελειώσει με το «όχι» να κερδίζει με μικρή διαφορά το «ναι» και την Δευτέρα Ανγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ θα συναντηθούν στο Παρίσι για το ελληνικό ζήτημα.

Οι δύο ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας στην συνάντηση τους αύριο θα αξιολογήσουν την κατάσταση μετά το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τα δεδομένα που υπάρχουν πάνω στο ελληνικό ζήτημα. Μάλιστα, η ανακοίνωση της συνάντησης έγινε από την Γαλλική Προεδρία.

1 σχόλιο:

  1. edo kai pente mines olo extata sumvoulia einai..to thema einai omos ola xoris apotelesma toso kairo!!! den mas leei auto tipota kurie tspra!!! ola kai oloi krinomaste ek tou apotelesmatos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News