Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Χαλκιδική: Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό και τρεις τραυματίες σε νυχτερινό μαγαζί

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται

Συμπλοκή με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες έγινε σε μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής ανάμεσα σε τρεις Έλληνες και έναν ομογενή από τη Γεωργία.

Η παρέα των τριών νεαρών κάλεσε, άλλα έξι άτομα τα οποία έφτασαν στο νυχτερινό μαγαζί και καβγάς συνεχίστηκε μπροστά στους θαμώνες. Ο 29χρονος ομογενής από τη Γεωργία έφυγε για λίγο από το μπιτς μπαρ και επέστρεψε με πιστόλι, ανοίγοντας πυρ. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι που είχαν σπεύσει για βοήθεια.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται. Φέρεται να απασχόλησε και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά. Τις έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Μουδανιών.

---
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

8 σχόλια:

  1. Έφεραν την εγκληματικότητα στην Ελλάδα η μαγκιά τους δεν έχει όρια, ο κάθε γεωργιανός έγινε και Έλληνας πολίτης με δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dustixos exeis dikio file mou..eixame ian xora pou eimastan kai koimomastan isyxa..kai mas tin kanane texas kai sikago.., oloi autoi oi georgeanoi, alvanoi, tsigganoi kai sia...krima!!!!!

      Διαγραφή
  2. Γεωργιανοί:πρωταγωνιστες σε μερικά απ τα μεγαλύτερα εγκληματα -δολοφονίες στην ελλάδα και αλλου (ηθοποιός Σεργιανόπουλος, ενέδρα σε αστυνομικους Ρέντη κλπ κλπ).Φύση εγκληματική ,σχεδόν ξαδέρφια με τους Τσετσένους !!! αγριες φάρες γενικά οι καυκάσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pesta exeis apoluto dikio!!!!! oti kakopoio stoixeio stin elladitsa mas eisilthe..!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως ομως μονο διαπιστωσεις ..καμμια αντιδραση για τον λαθρονομο που πριν 2-3 μερες ψηφιστηκε στην βουλη σχεδον απο ολους { εκτος Χρυσης Αυγης}που διδει την ιθαγενεια στο αρπα-κολα σε πακιστανους μπαγκλαντεσιανους αφγανους συριους μοζαμβικη γκανα νιγηρια και δεν συμαζευεται .Η Ελλαδα ξεφραγο αμπελι ,οι αριστεροπροοδευτικουληδες θα μας φανε ....

      Διαγραφή
  3. Ενώ τα δικά μάς τα παιδιά είναι Αγία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. megale skepsou pos eitan i eladitsa pro 25 xronia. kai fusika kai tote ipirxan kakopoia stoixeia alla me ena mikro pososto. eno tora to pososto auto eftase kokkino!!! fusika kai dika mas paidia mpikan sto paixnidi dioti apo ta sxolika eti megalosan me toutous edo...gia auto min zeis epoxes aspromaurou kinimatografou!! agioi mono stin vivlo uparxoun.. simera exoume 2015 an to exeis katalavei kai prosarmosou stin simerini epoxi !!!

      Διαγραφή
  4. ε όσο και να πείς δεν είναι σαν τους Γεωργιανούς.Αυτοί δεν παιζονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News