Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ στον Εξαπλάτανο: Ποια τραγουδίστρια «έκπληξη» έρχεται στα Λουντέμια;

Το βράδυ η ανακοίνωση αποκλειστικά στο Aridaia News που είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της υπέροχης αυτής εκδήλωσης

Ένα πρόσωπο έκπληξη έρχεται την Κυριακή 23 Αυγούστου στα Λουντέμια 2015 που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»!

Μία τραγουδίστρια που μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται λόγω και της συμμετοχής της ως κριτής σε γνωστό talent show της ελληνικής τηλεόρασης.

Το βράδυ η ανακοίνωση αποκλειστικά στο Aridaia News που είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της υπέροχης αυτής εκδήλωσης.

Δείτε την απάντηση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

14 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι η μελινααααα θα ειναι μια υπεροχη βραδια. θα βουλιαξει ο εξαπλατανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ στον δραστηριο συλλογο του χωριου μας που συνεχιζει τοσο δυνααταααα θα ειμαστε ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4jjAH8Bm4Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kapioi tha pane gia na glentisoun..kai kapoioi gia na doune kai vgazontas sumperasmat me.. to diko tous mualo, na kotsompoleusoun!!!! tin alli mera apo to proi ektato deltio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως ετσι ειναι ...οταν κλεισανε την πιτσα παπαδοπουλου λεγανε τα χειροτερα μετα την συναυλια ομως παραμιλουσε ολος ο κοσμος!τωρα 23/8 με ασλανιδου να δουμε τι θα πουνε....εμεις παντως θα περασουμε καλα

      Διαγραφή
  6. καμιά παράσταση με λίγο ποιότητα θα φέρουμε επιτέλους στο χωριό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα απαγγείλει στιχους του αυτοδιδασκαλου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γραψτε στα ελληνικα αγραμματοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News