Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δήμος Έδεσσας: Προβλήματα με την αποκομιδή απορριμμάτων λόγω έλλειψης καυσίμων

Προβλήματα με την αποκομιδή απορριμμάτων λόγω έλλειψης καυσίμων

Λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στην κίνηση κεφαλαίων ο προμηθευτής καυσίμων του Δήμου Έδεσσας αδυνατεί να προμηθεύσει με καύσιμα τα οχήματά μας.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί δυσλειτουργία στις κινήσεις των απορριμματοφόρων και προκαλεί αλλαγές στο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι πολίτες να κρατούν στις οικίες τους τα σκουπίδια και να αποφεύγουν κατά το δυνατόν την απόρριψή τους στους κάδους.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με τον προμηθευτή καυσίμων, για επίλυση του προβλήματος.

Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία τους και ζητούμε την κατανόησή τους μέχρι να επιστρέψουμε σε ομαλές συνθήκες.

1 σχόλιο:

  1. Τα σκουπιδια στην Εδεσσα τα εχει ιδιοτης οποτε καλητερα να μην λενε τιποτα απο το δημο.......48.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News