Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Πορευόμαστε ενωμένοι στον δρόμο της Δημοκρατίας και της Αξιοπρέπειας»

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Και η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα μας σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και τους Έλληνες πολίτες σε μια περίοδο επώδυνης δοκιμασίας.

Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις, τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και μας δείχνει το δρόμο τον δύσκολο, τον τραχύ, ταυτόχρονα όμως το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

Εμείς στον ακριτικό Δήμο Αλμωπίας, βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και στοχεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο, με συλλογική δράση και αλληλεγγύη.

Πορευόμαστε ενωμένοι στον δρόμο της Δημοκρατίας και της Αξιοπρέπειας!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News