Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Οι ποινές της ΕΠΣ Πέλλας

Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 25-2-2015:


10 σχόλια:

  1. Η απολογία του κ. Καλτσά Προέδρου του ΠΑΟΚ Δαμιανού για όσα έλαβαν χώρα στόν αγώνα του Γυψοχώρι-Δαμιανό με υπαιτιότητα του Δαμιανού όπου μάλιστα υπήρχε και σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Γυψοχωρίου πότε θα περιέλθει στή διάθεση της Πειθαρχικής της Ενωσης. Σημειωτέον ότι η ομάδα του Δαμιανού έχει κληθεί για πολλοστή φορά σε απολογία κατά τη φετινή περίοδο και όλες τις προηγούμενες φορές είχε τιμωρηθεί με ποινές - χάδι. Ας ελπίσουμε τώρα να εφαρμοστεί κατά γραμμα ο Κ.Α.Π. και να τιμωρηθεί η ομάδα του Δαμιανού πρός γνώσιν και συμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα απο που ξεφυτρωσες εσυ ενας Θεος ξερει.Ο προεδρος του Δαμιανου σας εχει χεσ@@νους.Και του χρονου σε καθε αγωνα θα καλουμαστε σε απολογια γιατι ετσι γουσταρουμε.Βρες πρωτα ψυκτικο για τον παικτη σου και μετα μιλα.

      Διαγραφή
    2. oxi re file den imaste apo to gipsoxori .me to damiano oi sxesis mas itan k tha ine polu kales.aytos poy grafi ta parapano apo ton grafiko toy xaraktira mporis na ton katalavis.thimisou oti ton evales stin edra sou tessera k to paixnidi ixe argisei na liksi.

      Διαγραφή
    3. Σωστα επρεπε να το ειχα φανταστει φιλε 8 47.Ακομα πονανε οι αμυγδαλες τους μαλλον.

      Διαγραφή
    4. Σε 2 χρόνια θα κυνηγάτε και οι 2 Την Α πρώτοι για πέσιμο είστε για την επόμενη χρονιά Γρηγορακο

      Διαγραφή
  2. ο πρόεδρος του άσπρου εαν ξαναμπεί σε αγωνιστικό χώρο διαγράφεται για δύο χρόνια απ τους αγωνιστικούς χώρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολύ τον φοβάσαι;

      Διαγραφή
    2. O proedros tou asprou giati na timwrithei epeidi eixe dikio na diamartirithei eleos..rwthste ton.sidiropoulo an eixe dikio...

      Διαγραφή
  3. εαν έχει παράπονα μπορεί να καταθέσει μια γραπτη διαμαρτυρία μετα το παιχνιδι της Κρυας Βρυσης.Αυτος έχει μάθει να μπαινει στα γήπεδα και στη συνέχεια τον ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ και άλλες ομαδες και άλλοι παραγοντες αφου δεν τιμωρείτε. Ο κανονισμός λέει διακοπη του αγώνα εαν δεν βγει εκτος αγωνιστικού χωρου.Τι δεν γνωρίζεται? ο κανονισμός ειναι παλιός και απλα πρέπει να εφαρμοστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. shga re megale as mhn eixes ueodoridh kai ua soy elega

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News