Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

H Σπυροπούλου μιλά «ανοιχτά» για τη σχέση της με τη Μενεγάκη και αποκαλύπτει…

Εξηγεί τι συμβαίνει ανάμεσα σ΄εκείνη και την Ελένη Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τη σχέση που έχει τώρα με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η έννοια της φιλίας είναι μεγάλη και ιερή, και αποδεικνύεται μετά από χρόνια. Μια σχέση διαπροσωπική είναι πολυδιάστατη. Μπορεί να μη μιλάς με τον άλλον κάθε πέντε λεπτά, μπορεί επίσης η φάση που διανύει ο καθένας να μην είναι ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πια φίλοι. Μπορεί εγώ αυτή τη στιγμή να βιώνω μια κατάσταση και η Ελένη να βιώνει κάτι άλλο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας, ότι δεν μιλάμε, ότι την έχω προσεγγίσει χωρίς ανταπόκριση ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται. Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα όταν έχασα το σκύλο μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου μ' ένα δικό της τρόπο, που θα ήθελα να τον κρατήσω μόνο για μας», αναφέρει η παρουσιάστρια στο περιοδικό Hello!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News