Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μπίνος: «Γιάννη, θα μου λείψεις» - Σηφάκης: «Παραιτούμαι, αλλά θα είμαι δίπλα σας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Το πιο «ζεστό» χειροκρότημα δέχτηκε ο Γιάννης Σηφάκης όταν εισήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, απλοί πολίτες, όλοι μαζί υποδέχτηκαν τον κ. Σηφάκη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μέρες μετά την εκλογή του.

Μάλιστα, όταν ο κ. Σηφάκης ανακοίνωσε ότι για να διευκολύνει τις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου προτίθεται να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος, ώστε να καταλάβει την έδρα η πρώτη επιλαχούσα Γεωργία Αμπάρη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας του είπε ότι θα του λείψει, σημειώνοντας ότι οι προτάσεις του ήταν πολύ σημαντικές και ουσιαστικές.

Πάντως, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στο Δήμο μας και παρακάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ορίζει τις Συνεδριάσεις ημέρες που θα βολεύει και στον ίδιο να παρίσταται, ακόμα κι αν δεν είναι πλέον Δημοτικός Σύμβουλος.

Δείτε το βίντεο:


4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη καλη σου επιτυχια ολοψυχα, καλη δυναμη κ να μας εκπροσωπίσεις άξια και στην βουλή.
    Γεωργία συγχαρητηρια χαιρομαι που θα δωσεις εσυ φωνη μας στο δημο μας.
    Με εκτιμιση στους δυο φιλους μου κ συναγωνιστες
    Βάσω Ρουμελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχια κ καλη δυναμη στα νεα σας καθηκοντα κ.Σηφακη!!Περιμενουμε πολλα απο εσας...Ειμαστε ενας Δημος παρατημενος στο ελεος του Θεου...δυστυχως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News