Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πέλλα: Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο του προπονητή Γιώργου Τσιμπίνη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ

Με το άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Τσιμπίνη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και εν ενεργεία προπονητή, το Δ.Σ., οι Ποδοσφαιριστές και το Τεχνικό Επιτελείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, στη σύζυγο του και συνεργάτιδα μας σε θέματα αθλητισμού κ. Συλλέκτη Δώρα, στα παιδιά και τους οικείους του.        

Έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Η μνήμη του θα μας συνοδεύει για πάντα. Κουράγιο και δύναμη, οι μοναδικές λέξεις που μπορούν να ειπωθούν τις δύσκολες αυτές ώρες , για τους οικείους του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θ΄ αποστείλει έγγραφο προς την Ε.Π.Σ. Πέλλας για να τηρηθεί 1ος ΛΕΠΤΟΥ σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή, με αντίπαλο τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Καλό παράδεισο φίλε ΓΙΩΡΓΟ!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
 

2 σχόλια:

  1. γαμπρός των Σαρακηνών ο Γιώργος ,συλληπητήρια και από μας.Η Αναγεννηση Γιαννιτσων θα τον τιμήσει με τον τρόπο που πρέπει.Καλή δυναμη στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι, και Καλό παράδεισο Γιώργο. Φίλαθλος Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News