Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ιερώνυμος: "Τι βάζουμε μπροστά; Το κόμμα ή την πατρίδα;"

Λίγο μετά από τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα

Σε βαρυσήμαντη παρέμβαση προχώρησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, παίρνοντας θέση για τις πολιτικές εξελίξεις και επισημαίνοντας την ανάγκη το πολιτικό σύστημα να προτάξει το συμφέρον της πατρίδας.

Μιλώντας σε εκδήλωση στη Νέα Ιωνία λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος είπε, χαρακτηριστικά:

«Εγώ πρέπει σαν πατέρας να πω την αλήθεια, ποιον αγαπάμε πιο πολύ το κόμμα ή την πατρίδα;»

Νωρίτερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν ψευδή και προκλητικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να έχει τοποθετηθεί υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, στη συνάντηση που είχαν σήμερα (22/12/2014) με τον Αλέξη Τσίπρα.

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ[ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ] ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ..
    ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ............. ΑΡΕ ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΥΠΑΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εκκλησία φίλε μου και οι πατέρες είναι ως καλοί ποιμένες να ενώνουν το ποίμνιο όχι να το διχάζουν από άμβωνος ασκώντας πολιτική όπως έκανε ο Χριστόδουλος.Ο Χριστόδουλος είχε χωρίσει τον λαό σε δεξιούς και αριστερούς σε αποβράσματα και καθώς πρέπει ανθρώπους όπως έκαναν οι Φαρισσαίοι.Ενώ ο Χριστός συνέτρωγε με πόρνες τελώνες και αμαρτωλούς.Ο Χριστόδουλος ήταν ποιμενάρχης μόνο των δεξιών τα υπόλοιπα απολλωλότα πρόβατα τα πετροβολούσε από άμβωνος αντί να τα καλέσει σε μετάνοια.Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι η αποστολή των ποιμένων να ενώνουν το ποίμνιο και να το καλούν σε μετάνοια όχι αγκαλιές και φιλιά με Κωστάκη Καραμανλή και όλη την παρτίδα της δεξιάς και από την άλλη εμπάθεια και κατάκριση για τα απολλωλότα πρόβατα της αριστεράς.

      Διαγραφή
  2. enas itan o hristodoulos.. arhizoume na to katalavainoume siga siga,,poso mas loipi !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου ένας ήταν Ο Χριστόδουλος και σας λείπει αφάνταστα εσάς τους δεξιούς.Σας καταλαβαίνω φίλε μου....

      Διαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News