Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η Θ. Τζάκρη δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και κατακεραυνώνει τον Βενιζέλο

Η μόνη επιλογή της κυβέρνησης είναι να φύγει

Ξεκάθαρη πως δεν πρόκειται να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εμφανίστηκε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη η οποία μιλώντας στη Βουλή, δήλωσε πως "τον Φεβρουάριο το παιχνίδι τελειώνει. Κυβέρνηση τέλος".

Και μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό η Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας πως η μόνη επιλογή της κυβέρνησης είναι να φύγει και "εγώ με τη ψήφο μου σήμερα θα σας διευκολύνω να εκπληρώσετε αυτή την προοπτική ακόμα νωρίτερα", δείχνοντας πιο σίγουρη και από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση.

Φυσικά από τα πυρά του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρόεδρός της, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας πως το κόμμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αφασίας από την πολιτική λοβοτομή που έχει υποστεί από τον πρόεδρο.

newsit.gr

8 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ???ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επαινώ σε καμιά περίπτωση την Θεοδώρα αλλά με ενοχλεί που κάνετε συγκρίσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των άθεων του Σύριζα ενώ απορώ πως δεν βλέπετε ότι αυτοί οι ελεεινοί που μας κυβερνούν δεν έχουν τον Θεό τους.

      Διαγραφή
  2. Τουλαχιστον καποιοι εχουν τα κοτσια και τα χωνουν μπραβο κ.τζακρη εμεις μαζι για μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οσο για το αν παραμεινει βουλευτης ειναι στην κριση του κοσμου και ο κοσμος και βλεπει και ακουει μπραβο κ.τζακρη(πρωτα ας σπασε καποιος το ρεκορ των 26000ψηφοφορων και μετα τα λεμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΤΑΡΕΙ Η ΒΑΡΚΑ Ν ΑΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΒΑΡΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα που θα παει στο συριζα τι υπουργειο θα παρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pαλια εδιωχνε και κοσμο που την ψηφιζε λεγοντας οτι δεν ανηκουν στο πασοκ .αυτη που ανηκει τωρα/΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News