Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Και επίσημα Δήμαρχος Αλμωπίας ο Μπίνος από τη Δευτέρα - Τέλος εποχής για τον Πασόη

Το έργο που αναλαμβάνει η νέα Διοίκηση δεν είναι καθόλου εύκολο

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.

Ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος θα βρεθεί από νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο της Αριδαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση παραλαβή από τον απερχόμενο Δημήτρη Πασόη.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το έργο που αναλαμβάνει η νέα Διοίκηση δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς από την πρώτη μέρα θα πρέπει να εργαστεί, χωρίς να έχει στο μυαλό της κάποια περίοδο χάριτος. Οι πολίτες απαιτούν δράση!

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή ο Δήμος βρίσκεται στο «σημείο 0», σε τομείς που αγγίζουν κυρίως την καθημερινότητα του πολίτη, ενώ υπάρχουν και ζητήματα όπως αυτό του 2ου Δημοτικού Σχολείου που η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν άγγιξε, καθώς οι τρεις μήνες που μεσολάβησαν από τις εκλογές μέχρι σήμερα ήταν αρκετοί για να δημιουργηθεί… «αποσύνθεση».

16 σχόλια:

  1. αν και αρχη τα πρωτα δειγματα δεν ειναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Δευτέρα σαν πολίτης απαιτώ να είναι η πόλη ξανά καθαρή. Η δυσοσμία σε κάθε κάδο είναι ανυπόφορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα θα αρχισουν βρηκαμε καμενη γη και και... η αληθεια οτι δεν θα κανει και πολλα πραγματα αμα δεν εχει χρημα .... θα λεμε παλι δηλωσεις που εμειναν δηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χρόνο 5 χρόνια! Την καθημερινότητα από την αρχή τη καταπολεμας η όχι .

      Διαγραφή
  6. E vevaia tin kathimerinotita. Afou den toy afhsane xreos prepei apo tin prwti stigmi na einai kyrios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξανανοιξτε το στρατοπεδο!!!™

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και οι δημότες θα πρέπει να είναι καταρτισμένοι γιατί αναλόγο είναι το επίπεδο των απαιτήσεων τους.Π.χ. οποιος παραπαονιέται οτι φεύγουν οι δημόσιες υπηρεσίες ας μην το κάνει απομονωμένα γιατι έτσι τον συμφέρει προσωπικά.Δεν ειναι στο χέρι κανενός Δήμου να κρατήσει ή οχι υπηρεσίες.Και κάτι τελευαταίο: από παραπονα στην κεντρική εξουσία είναι χορτασμένοι....για να απαιτήσεις κάτι πλεον πρέπει ή με τον Μπαρόζο να μιλήσεις ή απεργία πείνας να κανεις... ..οχι άλλες διεκδικήσεις ,εντάξεις,προσδοκίες κοκ θεωρίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δημοτικα τέλη οταν φυγουν τα αδεσποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλη αρχη.πεσε με τα μουτρα στη δουλεια απο το πρωτο λεπτο. εισαι ανθρωπος καθαρος (θελω να πιστευω) και συνεπης.θα τα καταφερεις εχεις τα κοτσια για να μη πω τιποτα αλλο. καλη επιτυχια.
    ΑΑΑ!!!!! Να μη τοξεχασω: σωσε μας απο τον προισταμενο εργοταξιου. κουραστηκαμε. θα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γνωρίζει κανείς ποτε πλυθηκαν και απολυμανθηκαν τελευταια οι κάδοι και τα απορριματοφόρα? γνωρίζει κανείς υπευθυνος ποσες αρρώστειες κουβαλάνε τα αδέσποτα? μήπως χρειάζεται για λογους υγιεινής να σωσουμε την πόλη μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζει κανείς για΄τι φέτος δεν έγιναν ψεκασμοί στα κανάλια γύρω από την Αριδαία και κοντά σε κατοικίες στον δυτικό περιφερειακό και μας τρώνε τα κουνούπια;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News