Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Παρακαλούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας να μας βοηθήσουν να συγκεντρώσουμε διάφορα πραγματάκια με σκοπό να πουληθούν στο φιλοζωικό bazzar μας και με τα κέρδη να αγοράσουμε τροφούλες για τους αδέσποτους φίλους μας και φάρμακα.

Μπορείτε να μας χαρίσετε ότιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο πια, όπως βιβλία, τετράδια, στυλούς, λούτρινα, παιχνίδια, μπιζού, αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς...

Τα αντικείμενα που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα παραδώσετε στον πρόεδρο του συλλόγου Φώτη Παραστατίδη Αγίου Νικάνδρου 12 απέναντι απο την εκκλησία Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην Αριδαία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980233420.

Βοήθησε κι εσύ μπορείς!!! (η ημερομηνία της ημέρας του bazaar θα ανακοινωθεί σύντομα).

7 σχόλια:

  1. υπάρχει νομος που λεει οτι ο δημος ειναι υποχρεωμένος να φτιάχνει ταΐστρες και θεσης για νερο αλλα εσεις δε πιέζετε τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο είναι η "τροφούλα" και άλλο η τροφή;
    "Φαρμακούλια" δε θα χρειαστούν;
    Θα κάνετε "χαριτωμενιές", ή σοβαρή δουλειά;

    Η ζουζουνούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι τελειως ανεγκεφαλιτσα....πηγενε να τους βοηθησεις...ολοι εθελοντες ειναι δεν πληρωνεται κανεις...τα παραπονα στον δημο!εκεινος ειναι υπευθυνος για τα αδεσποτα!

      Διαγραφή
  3. Kαλη η προσπαθεια σας αλλα ανηπαρκτο το εργο σας.Υπαρχει αδεσποτος σκυλος γεματος ψωρα που υποφερει και ειναι επικινδυνος για την δημοσια υγεια του λαου της Αριδαιας και εσεις σφυριζετε αμεριμνα. Γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί κάθε τρείς και λίγο κάποιος άχρηστος παρατάει τον σκύλο του....είτε κυνηγός είτε τσομπάνης.Αυτό μήπως σου πέρασε απο το μυαλό έτσι για δευτερόλεπτα;;;

      Διαγραφή
  4. Διαγραφετε και σχολια τωρα; Η λογοκρισια σας δεν εχει ορια. Δεν ειπα κατι που να προσβαλει εσας ή καποιον συγκεκριμενα. Κριτικη στη δουλεια του συλλογου εκανα, την οποια θεωρω ασοβαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...χεστηκαμε τι θεωρεις μαλακα, και αν θες να κανεις κριτικη βγαλε τη μασκα και γραψε επωνυμα, ακου θεωρω, σιγα ρε μεγαλε ποιος εισαι δηλαδη?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News