Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος: Από τη Δόξα Εξαπλατάνου στη «Βασίλισσα» του Βορρά

Προπονείται στην Κ20 της Βέροιας

Μεγάλες πιθανότητες να αγωνίζεται στην Κ20 της Βέροιας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, έχει ο Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Εξαπλατάνου και εισέπραξε θετικά σχόλια, προπονείται ήδη στην «Βασίλισσα» του Βορρά.


10 σχόλια:

  1. το αστέρι της Ίδας αξίζει πολλά .Καλη τύχη Πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως αξιζη πολλα ο πολυς γιατι ξεκινησε η εξελιξη απο τον εθνικο αριδαιας και απογειοθηκε στη δοξα εξαπλατανου .Οταν το χωριο του ολα αυτα τα χρονια τον εβριζε.Καλη τυχη και πορεια πολυχρονη και χαμηλα το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios ton evrize re kserola?

      Διαγραφή
    2. 7.26 όταν ο Πολυχρόνης έπαιζε στην Ίδα ήταν από όσο θυμάμαι 1,20 δεν είχε τον σωματότυπο να ανταπεξέλθει και ειδικά με κάτι ομάδες όπως η Πολυκάρπη που ο πιο κοντός ήταν 1,80,δεν έβριζαν τον Πολυχρόνη αλλά αυτόν που τον έβαζε,το παιδί είχε ταλέντο από τότε και φαινόταν,ωστόσο όπως είπα δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και ήταν λογικό καθότι ήταν και μικρός και από όσο θυμάμαι η Β΄ κατηγορία ήταν παιχνίδια θανάτου έμπαινες και έβγαινες σακατεμένος ή δαρμένος,όσο για την Ίδα δεν πιστεύω να έχει κανένας πρόβλημα στο χωριό μαζί του.

      Διαγραφή
  3. Filaraki bastos kalh s epitixia k n s pane ola souper 😊 mhn masas pouthena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.26 την απογείωση πως την εννοείς? προς τα πίσω? το μεγαλυτερο αστερι της Αλμωπιας μέτρα πόσες φορές ξεκινησε περυσι εντεκάδα στη Δοξα και δες αν αυτο είναι απογείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόλυ καλη επιτυχία κολλητέ.Είσαι παικταρας και αξίζεις κάθε ευκαιρία από τις καλύτερες ομάδες. Ο συμπαίκτης σου.ΚΑΡΡΑΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια.ενα παιδι με ηθος.ειμαι σιγουρος οτι θα παει μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφε μου καλη επιτυχια εκει περα! μην μασας και μην ακους κανενα ταλενταρα μου! Θ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News