Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Ευθύμης Τσόρμπας στη Δόξα Εξαπλατάνου

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή δύναμη και πορεία στην νέα του ομάδα

Συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου, ενισχύοντας σημαντικά το υπάρχον ποδοσφαιρικό της δυναμικό.

Έτσι προχώρησε σήμερα Παρασκευή 25-07-2014 και ήρθε σε συμφωνία με τον γνωστό και έμπειρο ποδοσφαιριστή Ευθύμη Τσόρμπα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ελπίδας Εδέσσης.

Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες και η πορεία του σε αρκετές ομάδες, τον έχουν αναδείξει σε έναν ποδοσφαιριστή "πολυεργαλείο" που κάθε ομάδα θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή δύναμη και πορεία στην νέα του ομάδα.

15 σχόλια:

  1. σιδερενιος ευθυμη.υγεια.καλη πορεια δεν σου λεω γιατι την θεωρω δεδομενη οπως κι οπου πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στον εξαπλατανο.σουπερ περιπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο και στους εκλεκτορες του αλμωπου.ετοιμος παιχτης.σε πολυ καλη ηλικια.κι δεν τους εκανε....κρα κρα κρα χαχαχα.

      Διαγραφή
    2. εχουν πλάκα κάτι κουτσαβακια που εμαθαν ποδοσφαιρο κι εχουν κι άποψη για όλα.

      Διαγραφή
    3. κρα κρα μουρινιο εσυ

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΔΟΞΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΕΥΘΥΜΗ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ '''ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ'''ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sygxarhthria ston ejaplatano.poly kalos paixths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. persi ton marantona mono t idia den tou glipsame kai mas douleve aftos kai o paterastou den pirazi toulaxiston fetos pige se omada pou exi palikari proedro oso gia sena 8 55 sigratise ta dakriasou giati ta sou xriastouh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Exaplatane ekei pou eftines twra glufhs kolontoumpes oloi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μας φταίει ο Ευθύμης σε κάτι, αλλά φιάχνουμε μια ομάδα με νέα παιδιά ταλέντα με πολύ μέλλον απ το χωριό ώστε σε 3-4 χρόνια να μιλάμε για ομάδα μοντέλο.Είπε κανείς τίποτε? ο Ντέταρι είναι ελεύθερος? προλαβαίνουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγαλτε κομπλα για τον ΑΛΜΩΠΟ..... δεν πειραζει.... να τανε η ζηλεια ψωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγνώμη αλλά και φέτος για πρωτάθλημα θα πάει η Δόξα? πέρυσι κάναμε ανανεωση με παιδιά απ το χωριό (Ευρης,Λαζαρος,Βασιλοπ.,Σπαχο,Ντεταρι,Θωμά Νατσκο κλπ ) τελικά τι θέλουμε να πετύχουμε? γιατί δεν υπάρχουν πολλοί στόχοι : ή πρωτάθλημα κυνηγάς ή νέα παιδιά προωθούμε....γνωρίζει κανείς τι κυνηγάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 4-5 ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ.ΑΠΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ

      Διαγραφή
  10. απο περσι ειχαν κλεισει τη μεταγραφη στο μας ελπιδα εδεσσας εξαπλατανος στην εδεσσα τοτε ο τζιμης συζητησε με τον ευθυμη και τον αδερφο του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11,34 SOSTOS KAPIOS TO JEXASE TO UEMA OMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News